Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Voor meer informatie over hoe je producten kan retourneren, zie kopje ‘Retourneren’ op onze website www.houseofnutrition.nl.

Tot wanneer kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen retourneren mits de door jou bestelde producten (in het geval van sportvoeding) ongeopend en verzegeld zijn gebleven. 

Bij sportaccessoires en kleding geldt dat deze artikelen nieuw en ongebruikt zijn gebleven (passen is uiteraard toegestaan). Wanneer je een volledige bestelling wilt retourneren dienen ook de goodies worden geretourneerd.

Kan ik een product ruilen?

Het is helaas niet mogelijk om producten te ruilen. Het is echter wel mogelijk om een product te retourneren en een ander product opnieuw te bestellen. Zie voor de voorwaarden van het retourneren onder 

Zijn er kosten verbonden aan retourzendingen?

Mocht je verkeerd hebben besteld, je hebben bedacht, een fout hebben gemaakt met bestellen, of van de koop willen afzien, dan kan je producten terugsturen op eigen kosten. 

Voor retourneren rekenen wij dan een bedrag van € 6,75 als bijdrage in de verzendkosten. Dit bedrag brengen wij vervolgens in mindering op het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten. 

Wij storten het bedrag terug op de rekening waarmee je bestelling is betaald.

Hebben wij een fout gemaakt? Dan zijn de kosten voor House of Nutrition. 

Wanneer kan ik gratis retourneren?

  • Je hebt een ander product ontvangen dan dat je besteld hebt
  • Het product dat je besteld hebt is defect of beschadigd
  • De houdbaarheidsdatum van het product is verstreken op het moment van ontvangst of wanneer je een product hebt ontvangen dat een korte THT datum en een aanbiedingsprijs heeft, terwijl jij het volledige bedrag hebt betaald.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.