Filters

Categorieën
Dieetwensen
Gewicht
Smaken
Sportdoel
Tabletten
Vorm

First Class Nutrition

Lees meer over first class nutrition...


Wil jij als krachtsporter echt álles uit de kast halen? Neem jij geen genoegen met halve resultaten? Dan zijn de producten van First Class Nutrition echt iets voor jou! 

Bij First Class Nutrition doen we het zeker niet voor minder, maar we gaan alleen voor het beste van het beste. Dat is wat iedere sporter verdiend! Ontdek op deze pagina ons assortiment aan premium producten.
Lees meer...

Onze keuze
First Class Nutrition - 100% Whey sensation
100% Whey sensationFirst Class Nutrition
32,90 27,95
First Class Nutrition - E-Lyte Drink
E-Lyte DrinkFirst Class Nutrition
14,90 12,65
First Class Nutrition - Creatine Micronized
Creatine MicronizedFirst Class Nutrition
15,90 13,50
First Class Nutrition - S.P.E.E.D. pre workout booster
S.P.E.E.D. pre workout boosterFirst Class Nutrition
27,90 23,70
First Class Nutrition - Premium Multivit
Premium MultivitFirst Class Nutrition
14,90 12,65
First Class Nutrition - Test-X9
Test-X9First Class Nutrition
21,90 18,60
First Class Nutrition - Omega 3
Omega 3First Class Nutrition
12,90 10,95
First Class Nutrition - Oat Mix
Oat MixFirst Class Nutrition
26,95 22,90
First Class Nutrition - Training belt
Training beltFirst Class Nutrition
19,25 16,35
First Class Nutrition - Gloves Wrist Wraps
Gloves Wrist WrapsFirst Class Nutrition
16,95 14,40
First Class Nutrition - Knee Bandages
Knee BandagesFirst Class Nutrition
19,95 16,95
First Class Nutrition - Super Amino Force
Super Amino ForceFirst Class Nutrition
29,90
First Class Nutrition - Pro88 Day & Night
Pro88 Day & NightFirst Class Nutrition
33,95
First Class Nutrition - Kre Alkalyn Pure
Kre Alkalyn PureFirst Class Nutrition
26,95
First Class Nutrition - Glutamine
GlutamineFirst Class Nutrition
24,95
First Class Nutrition - Magnetude Explosive
Magnetude ExplosiveFirst Class Nutrition
49,90
First Class Nutrition - Pancake Mix
Pancake MixFirst Class Nutrition
17,90
First Class Nutrition - Blade FX
Blade FXFirst Class Nutrition
34,95


Wil jij als krachtsporter echt álles uit de kast halen? Neem jij geen genoegen met halve resultaten? Dan zijn de producten van First Class Nutrition echt iets voor jou! 

Bij First Class Nutrition doen we het zeker niet voor minder, maar we gaan alleen voor het beste van het beste. Dat is wat iedere sporter verdiend! Ontdek op deze pagina ons assortiment aan premium producten.

Inhouse productie!

First Class Nutrition wordt inhouse bij House of Nutrition geproduceerd. Zo weten wij exact welke ingrediënten er worden gebruikt. Premium ingrediënten dus. En dat is allesbepalend voor het resultaat. We hebben meer dan 15 jaar geleden de beslissing genomen om onze eigen producten te gaan produceren. Want ook wij nemen geen genoegen met halve resultaten.

Dat gunnen we onszelf, maar vooral jou als klant! Het moet 100% goed zijn, of we doen het niet. En om deze belofte aan onszelf, maar vooral aan jou te kunnen nakomen, hebben we de hele productie in eigen hand genomen. Wij verzorgen jouw producten van A tot Z: absolute topkwaliteit!

First Class nutrition - het begin

In 2004 zag First Class Nutrition het levenslicht. Doordat wij, House of Nutrition, al ervaring hadden met het distribueren van fitness supplementen kwamen we tot de ontdekking dat kwaliteit niet bij alle merken voorop stond. Er was eigenlijk geen merk die zowel premium eiwitshakes kon leveren als premium creatine,bcaa, fatburners, eiwit pannenkoeken en ga zo maar verder. Door onze liefde voor sport en onze kennis van de werking van de producten, weten we hoe belangrijk het is dat er altijd wordt gekozen voor de beste ingrediënten. Vanuit deze overtuiging zijn we ons eigen label First Class Nutrition gestart. De naam zegt het eigenlijk al. Bij First Class Nutrition kennen wij het woord compromis niet. We streven altijd, maar dan ook áltijd de hoogste kwaliteit na. Premium!

Een blik op ons assortiment

First Class Nutrition staat om zijn kwaliteit en verfijnde smaken bekend. Jij kunt vertrouwen op een goed product met allemaal A-Grade ingrediënten, maar daarom ook net een beetje duurder. Sporters die er echt voor gaan, hebben baat bij onze producten. Ieder product is zorgvuldig ontwikkeld, maar we introduceren graag een paar toppers uit ons assortiment!

100% Whey sensation

Als fanatieke sporter wil jij natuurlijk whey eiwit die optimaal wordt opgenomen door je lichaam. Whey sensation van First Class Nutrition is het enige whey eiwit op de markt die naast A-Grade eiwit versterkt wordt met belangrijke probiotica als Lactospore® en digezyme®. Deze zorgen voor een betere vertering en opname van eiwitten. Veel mensen zijn lactose intolerant en hebben met het probleem te kampen dat hun lichaam eiwit niet goed verteerd. Mensen die 100% Whey sensation gebruiken hebben dit niet, of zeer beperkt, omdat deze enzymen helpen het eiwit te verteren. Veel aangenamer voor jou als sporter dus!

E-Lyte dorst lesser

Drink jij vaak een sportdrank? Als je E-Lyte dorstlesser hebt geprobeerd dan wil je nooit meer anders! Heel veel sporters, vooral duursporters, hebben maag en darm problemen omdat ze urenlang achter elkaar bezig zijn met hun sport. Op zo’n moment is het moeilijk en ook zeker niet aan te raden om vaste voeding te nuttigen, omdat het spijverteringssysteem minder actief is. De keuze om een goedkopere en gesuikerde sportdrank te nuttigen komt dan vaak duur te staan met lichaamsklachten tot gevolg. Toch wil jij je vochtbalans op peil houden om zowel op maximale kracht als energie te blijven presteren. E-Lyte dorstlesser is dan de beste keuze voor jou! Het product plakt niet in de mond, is zeer verdraagbaar voor het lichaam en geeft langdurig energie af!

Protein Pancake mix

Wat is er lekkerder dan pannenkoeken in de ochtend, middag of avond? De Protein Pancake Mix van First Class Nutrition is een goede aanvulling van eiwitten voor ieder moment van de dag. De protein pancakes bestaan namelijk uit twee soorten eiwitten: snelle eiwitten en langzame eiwitten. Neem een pannenkoek in de ochtend en je zult de hele dag plezier hebben van aminozuren die langzaam worden afgegeven. Maar ook is deze pannenkoek een uitstekende post workout meal dankzij de snelle eiwitten die binnen een mum van tijd worden opgenomen door het lichaam.

Koop First Class Nutrition fitness supplementen bij House of Nutrition

Kortom, iedere fanatieke sporter zou kiezen voor First Class Nutrition! Zo zijn onze producten vooral populair bij sporten waar men tot het uiterste gaat: fitness, bodybuilding, maar ook duursporten als marathon, triathlon of wielrennen. Haal jouw producten op werkdagen in huis voor 23:59 uur, dan staan we morgen nog bij jou op de stoep!

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.