Filters

Aankomen/Gainers
Dieetwensen
Gewicht
Merken
Smaken

Weight Gainers

Lees meer over weight gainers...

Wil je op een gezonde manier aankomen in gewicht, spieren opbouwen en/ of heb je moeite met meer eten dan je caloriebehoefte? Dan zijn weight gainers een oplossing! House of Nutrition biedt verschillende soorten gainers van vooraanstaande merken zodat er voor ieder doel een juist supplement beschikbaar is. Lees meer...

Performance Sports Nutrition - Turbo Mass Gainer
Turbo Mass GainerPerformance Sports Nutrition
20,90
Last Chance
M Double You - XXL Gainer
XXL GainerM Double You
22,50 13,50
Beste prijs
First Class Nutrition - Magnetude Explosive
Magnetude ExplosiveFirst Class Nutrition
49,90 24,95
Scitec Nutrition - Jumbo
JumboScitec Nutrition
27,90 26,25
Scitec Nutrition - Jumbo Hardcore
Jumbo HardcoreScitec Nutrition
36,90 34,70

Wil je op een gezonde manier aankomen in gewicht, spieren opbouwen en/ of heb je moeite met meer eten dan je caloriebehoefte? Dan zijn weight gainers een oplossing! House of Nutrition biedt verschillende soorten gainers van vooraanstaande merken zodat er voor ieder doel een juist supplement beschikbaar is.

Wat zijn weight gainers?

Weight gainers zijn calorierijke shakes voor sporters die willen aankomen in gewicht. Deze bestaan uit onverzadigde vetten, eiwitten en complexe koolhydraten. Onverzadigd vet is gezond vet en zorgt voor een verlaging in het cholesterolgehalte. Daarmee wordt het risico op hart- en vaatziekten verlaagd. Ook levert onverzadigd vet essentiële vetzuren. Dat zijn vetzuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken, maar ze zijn wel nodig voor een goede gezondheid. Daarom moeten we onverzadigde vetten ook via voeding binnenkrijgen. Complexe koolhydraten worden langzaam opgenomen door het lichaam. Daardoor blijft de bloedsuikerspiegel stabiel en het zorgt voor minder schommelingen in je energie. Tot slot zijn weight gainers vaak verrijkt met extra vitamines en mineralen en in sommige gevallen worden er aminozuren of creatine aan toegevoegd.

Wanneer weight gainers gebruiken

Door een weight gainer toe te voegen aan je dieet kun je makkelijker je dagelijkse calorie inname verhogen. Sommige sporters hebben wel 4000 calorieën per dag nodig om op gewicht te blijven of aan te komen. Het is lastig om dit iedere dag te eten. Hiervoor zijn gainers een goede uitkomst! Veel sporters gebruiken het tijdens de zogenoemde bulkfase. In deze fase eet je meer dan dat je verbrand met als doel om aan te komen in spiermassa. Als eerst zal je vetmassa toenemen en na de bulkfase is het de bedoeling om dit om te zetten in spiermassa. In ons assortiment vind je weight gainers van vooraanstaande merken zoals M Double You of Performance Sports Nutrition. Op zoek naar een goede weight gainer om mee te beginnen? Probeer dan de Full Option Gainer van M Double You eens uit.

Hoe kies ik de juiste weight gainer?

Velen vragen zich af wat de beste weight gainer is. Voor iedereen werkt iets anders, daarom is er geen sluitend antwoord te geven op deze vraag. Sommigen kiezen hun weight gainer aan de hand van het aantal calorieën dat in het dieet past. Anderen kiezen een weight gainer door bijvoorbeeld op aanraden van een vriend of een merk dat bij hun past. Wanneer je gainers gaat gebruiken, bouw het dan langzaam op en neem nooit meer dan de maximale dosering zoals aangegeven op de verpakking.

Wanneer op de dag een weight gainer gebruiken?

Een weight gainer kan je net als een eiwitshake gebruiken na een zware training. Daardoor krijgt je lichaam direct weer eiwitten binnen die bijdragen aan spierherstel. Zoals je inmiddels weet bevat een gainer ook veel koolhydraten waardoor je energiereserves weer worden aangevuld. In periodes wanneer je niet fit bent, je ziek of grieperig voelt, kun jij snel kilo’s verliezen. Belangrijk is ook in die periodes je lichaam te voorzien extra calorieën. Een weight gainer kan hierin een uitkomst bieden doordat je het makkelijk wegdrinkt. Ook wordt het vaak als tussendoortje genomen of wordt een weight gainer gebruikt voor het slapen gaan. Op zoek naar eiwitten die super geschikt zijn voor het slapen gaan? Ga dan voor een weight gainer met caseine. Deze eiwitten worden langzaam in de bloedbaan opgenomen. Dankzij de langzame afgifte heeft jouw lichaam de hele nacht door voldoende beschikbare aminozuren.

Weight gainers kopen

Dus ben jij op zoek naar een makkelijke en smaakvolle optie om je calorie inname te verhogen? Probeer onze weight gainers eens uit! House of Nutrition biedt hoogwaardige gainers van de beste merken in veel verschillende smaken. Wil je graag een persoonlijk advies over welke gainer het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar info@houseofnutrition.nl. Meer dan 35 jaar vakmanschap heeft ervoor gezorgd dat wij de beste kennis in huis hebben. Start here, end stronger!

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.