OVER HOUSE OF NUTRITION

Alles voor een tevreden klant

House of Nutrition heeft een gevarieerd assortiment met hoogwaardige sportvoeding, sportaccessoires en sportkleding en ondersteunt, adviseert en helpt jou waar dat nodig is. Zo haal jij het meeste uit iedere sportsessie. Dit doen wij al sinds 1986! Je sport om fitter te worden. Om een sterkere versie van jezelf te maken. Fysiek gezond en zeker ook mentaal gezond. Je boekt het snelst resultaat als je hard werken koppelt aan een uitgekiend dieet, ongeacht je doel of niveau. Start here, end stronger!

KWALITEIT EN INNOVATIE

Jouw gezondheid en gestelde doelen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom werken we alleen samen met de beste producenten en leveranciers. Onze eigen merken M Double You, Performance Sports Nutrition, HoN Supplements, First Class Nutrition en MP3 Drinks zijn van A-kwaliteit en worden in onze eigen fabriek in België onderworpen aan constante kwaliteitschecks. De ontwikkelingen van nieuwe ingrediënten, producten en trends volgen wij op de voet en zo zorgen we voor een compleet, steeds groeiend, interessant en eerlijk assortiment. Bovendien is een groot gedeelte van ons assortiment HALAL gecertificeerd, zodat we tegemoet kunnen komen aan de wensen van een breder publiek. Tegelijk vinden we dat kwalitatieve supplementen voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

HOE BEREIKEN WIJ ONZE KLANTEN

Wij verkopen via onze consumenten webshop en voor zakelijke klanten via de B2B Portal die wij dagelijks optimaliseren en aanvullen met blogs, recepten en nieuwe informatie. Jullie vinden ons op sportbeurzen, bijvoorbeeld de laatste beurs in Dubai wat een doorslaand succes was en waar onze stand zeer goed bezocht werd. Wij ondersteunen veel topsporters om hen een steuntje in de rug te geven en zijn sponsor van grote evenementen. Een team van sport influencers testen dagelijks onze producten en posten ervaringen op verschillende social media kanalen.

HQ - House of Nutrition
Nederland

Info@houseofnutrition.nl

Telefoon: 085-210 5010

KvK: 65779231
BTW nr: NL856256195B01

image/svg+xmlNederlandBelgiëDuitslandZwedenSpanjeFrankrijkGroot-BrittanniëBahreinItaliëGriekenlandPolenZwitserlandIJslandNederlands Antillen

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.