Over HOUse of nutrition 


START HERE, END STRONGER

Je sport om fitter te worden. Om een sterkere versie van jezelf te maken. Fysiek, maar zeker ook mentaal. En ongeacht je doel of niveau: je boekt het snelst resultaat als je hard werken, koppelt aan een uitgekiend dieet. Daarom vind je bij ons een gevarieerd assortiment met hoogwaardige sportvoeding. Zo haal je het meeste uit iedere sportsessie.

MERKEN VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT VOOR EEN VOORDELIGE PRIJS

We verkopen geen producten die we zelf ook niet willen gebruiken tijdens het sporten. Resultaat en gezondheid gaan namelijk voor alles. Daarom werken we alleen samen met de beste leveranciers. Tegelijk vinden we dat kwalitatieve supplementen voor iedereen bereikbaar moeten zijn.

30 JAAR ERVARING SAMENGEBRACHT IN EEN SPORTVOEDINGSHOP

Ons verhaal begint in 1986 met de oprichting van M Double You, het eerste serieuze sportvoedingsmerk van Nederland. Met een assortiment dat sinds de begindagen is gericht op topkwaliteit (en een lekkere smaak) zijn we meegelift op de groeiende populariteit van fitness en krachtsport in Nederland.

SPORTVOEDING IS EEN PROFESSIONELE BEDRIJFSTAK GEWORDEN
Door de jaren heen hebben we sportvoeding langzaam zien veranderen van   “iets waar alleen bodybuilders zich mee bezighouden”   tot een serieuze bedrijfstak waar zowel topsporters als breedtesporters terecht kunnen voor hoogwaardige supplementen. Sportvoeding die lichamelijke prestaties een zetje geven in de goede richting.


KLAAR VOOR DE TOEKOMST

De laatste 10 jaar is de kennis over gezonde sportvoeding enorm toegenomen en daarmee ook de kwaliteit van supplementen. Daarom hebben we de beste nationale en internationale merken verzameld die we aanbieden onder de overkoepelende naam House of Nutrition. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst!


Klantenservice
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

Powerstore (Oostergracht 9, 3763 LX Soest, Utrecht)
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 20:00 uur


HOUSE OF NUTRITION HEAD OFFICE NETHERLANDS

Oostergracht 9
3763 LX Soest
Tel: +31 (0) 85 210 50 10
info@houseofnutrition.nl

BTW nummer: NL856256195B01
IBAN nummer: NL41 RABO 0325 5233 63
KvK inschrijving: 65779231 te Amersfoort, Nederland

Clarico-Text-Image