Filters

Categorieën
Capsules
Dieetwensen
Gewicht
Inhoud per fles
Smaken
Sportdoel
Vorm

M Double You

Lees meer over m double you...


Al meer dan 35 jaar expert in topkwaliteit, smaak en kennis. Als je ervaring, kwaliteit en heerlijke eerlijke producten waardeert dan kun je niet om M Double You heen. 

M Double You is namelijk het eerste serieuze sportvoedingsmerk van Nederland en wordt het meest gewaardeerd door onze klanten.

Lees meer...

Onze keuze
M Double You - 100% Whey Protein
100% Whey ProteinM Double You
31,50
Onze keuze
M Double You - Amino XPlode
Amino XPlodeM Double You
33,75
M Double You - Multi Max
Multi MaxM Double You
14,75
M Double You - PEM Cooking spray
PEM Cooking sprayM Double You
5,90
M Double You - Liquid Magnesium
Liquid MagnesiumM Double You
23,60
M Double You - Creatine Powder met Creapure®
Creatine Powder met Creapure®M Double You
19,25
Onze keuze
M Double You - Get Pumped 3.0 Pre-Workout
Get Pumped 3.0 Pre-WorkoutM Double You
24,90
M Double You - Liquid Burner
Liquid BurnerM Double You
23,95
M Double You - Liquid Amino
Liquid AminoM Double You
21,90
M Double You - Micro Whey
Micro WheyM Double You
39,50
M Double You - XXL Gainer
XXL GainerM Double You
22,50
M Double You - Iron Grips
Iron GripsM Double You
18,95
M Double You - Leather Belt
Leather BeltM Double You
24,95
M Double You - Professional Grip
Professional GripM Double You
17,95
M Double You - Heavy PowerBelt
Heavy PowerBeltM Double You
37,95
M Double You - Super Grip Gloves
Super Grip GlovesM Double You
17,95
M Double You - Stack 2
Stack 2M Double You
16,90
M Double You - Milk & Whey Proteïne
Milk & Whey ProteïneM Double You
28,35
M Double You - Whey Isolate
Whey IsolateM Double You
32,35
M Double You - Full Option Gainer
Full Option GainerM Double You
44,50
M Double You - Fatblocker
FatblockerM Double You
16,90
M Double You - Tribulus
TribulusM Double You
14,35
M Double You - Stack 5
Stack 5M Double You
19,35
M Double You - Extreme Burner
Extreme BurnerM Double You
16,90
M Double You - Cal & Mag
Cal & MagM Double You
9,90
M Double You - Whey Amino
Whey AminoM Double You
19,95
M Double You - LPG
LPGM Double You
29,90


Al meer dan 35 jaar expert in topkwaliteit, smaak en kennis. Als je ervaring, kwaliteit en heerlijke eerlijke producten waardeert dan kun je niet om M Double You heen. 

M Double You is namelijk het eerste serieuze sportvoedingsmerk van Nederland en wordt het meest gewaardeerd door onze klanten.

Het ontstaan van M Double You

Begin jaren 80 waren sportsupplementen nog lang niet zo gewoon als tegenwoordig het geval is. Er waren her en der wel wat Amerikaanse merken verkrijgbaar, maar deze sportsupplementen riepen meer vragen op, dan antwoorden. Er heerste in die tijd nog ontzettend veel verwarring over het gebruik en de werking ervan en ook een lekkere smaak was ver te zoeken. Tijd voor verandering dus! Met die gedachte richtte Marco Verhoek in 1986 M Double You op.

Het doel van M Double You

Wij van M Double You hebben een duidelijk doel voor ogen: Hoogwaardige sportvoeding produceren met een goede smaak en mensen bewust maken van het feit dat supplementen een belangrijk onderdeel uitmaken van de dagelijkse sportvoeding. M Double You heeft dit doel gerealiseerd en zich ontwikkeld tot ‘ijzersterk’ merk. Een merk dat al meer dan 35 jaar toonaangevend is op het gebied van kwaliteit, smaak en vooral kennis. Het gebruik van goede sportvoeding levert namelijk pas resultaat op als je ook weet waarom, hoe en wanneer je de verschillende producten kunt gebruiken. M Double You neemt je daarom graag mee in de wereld van de sportvoeding om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat haalt uit jouw work-out. Met heerlijke producten en uitleg waar je écht wat aan hebt!

Hoe garandeert M Double You topkwaliteit?

Om de hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen, worden de producten van M Double You inhouse bij House of Nutrition geproduceerd. Zo weten we precies welke ingrediënten er gebruikt worden en wordt er altijd topkwaliteit geleverd. Maar wist je daarnaast ook dat het de lekkerste sportvoeding is in Nederland? M Double You steekt namelijk consequent een deel van het ontwikkelingsbudget in het verbeteren van de smaak van de producten. Met deze overheerlijke producten heb je geen last van een opgeblazen gevoel of andere ongemakken!

Whey Isolaat

Een van de populairste producten op dit moment van M Double You is Whey Isolate. Dit is een zuivere proteïne shake met een zeer hoge eiwitwaarde en laag lactose- en vetgehalte. De shake wordt heel snel opgenomen in het lichaam waardoor dit de perfecte shake is voor sporters met een traag metabolisme of lactose intolerantie. Whey Isolate is beschikbaar in de smaken vanille, banaan en aardbei.

Pre Workout

Een ander populair product én een van onze favorieten is de Pre Workout Get Pumped 3.0. Dit is een van de krachtigste pre workout supplementen op de markt en mag daarom zeker niet ontbreken voor jouw training. De Get Pumped 3.0 hebben wij in de heerlijke smaak aardbei met watermeloen.

Convenience food: gemak dient de consument

Waar je een aantal jaar geleden zelf je sportvoeding nog op smaak moest brengen, wordt dit tegenwoordig allemaal voor je geregeld. Zo is gemaksvoeding een trend die de afgelopen jaren is te zien: producten die je zonder voorbereiding direct kan consumeren. Ben je hier naar op zoek? Dan zijn de kant en klare drinks en onze sportrepen iets voor jou!

Powered by House of Nutrition

Alle producten van M Double You worden geproduceerd binnen House of Nutrition. Wij doen niets liever dan jou helpen jezelf te overtreffen. Door onze passie en jarenlange ervaring op het gebied van sport en gezondheid, leveren wij hoogwaardige producten van topkwaliteit. Wij hebben een compleet assortiment samengesteld waardoor we inspelen op elk type sporter. Iedereen heeft namelijk andere wensen en behoeften. Door ons veelzijdige assortiment, de heerlijke smaken en de hoogwaardige kwaliteit, kan elke sporter bij ons terecht!

M Double You kopen

Behoren de producten van M Double You tot jouw favoriete voedingssupplementen? Of ben je nog niet bekend met het merk en wordt het daarom de hoogste tijd om het eens te proberen? Via House of Nutrition kun je gemakkelijk en snel producten van M Double You bestellen. Bestel je voor 24.00 uur dan zorgen wij dat je bestelling de volgende dag al wordt verzonden!

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.