Filters

Voeding & Repen
Dieetwensen
Merken
Smaken
Sportdoel
Vorm

Eiwitrepen

Lees meer over eiwitrepen...

Proteïne repen ofwel eiwitrepen zijn een snelle, makkelijke en lekkere manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Wij hebben de beste merken voor je geselecteerd die stuk voor stuk hoge kwaliteit eiwit bevatten en je smaakpapillen gegarandeerd doen verbazen. Bestel jouw eiwitrijke tussendoortje bij House of Nutrition online! Lees meer...

Onze keuze
ProPud - Protein Bar (12-pack)
Protein Bar (12-pack)ProPud
26,90

Proteïne repen ofwel eiwitrepen zijn een snelle, makkelijke en lekkere manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Wij hebben de beste merken voor je geselecteerd die stuk voor stuk hoge kwaliteit eiwit bevatten en je smaakpapillen gegarandeerd doen verbazen. Bestel jouw eiwitrijke tussendoortje bij House of Nutrition online!

Wat zijn de voordelen van proteïne repen?

  • Eiwit boost
  • Even lekker op iets kauwen
  • Iets anders dan een eiwit shake
  • Toch een flinke dosis eiwitten naar binnen krijgen
  • Makkelijk mee te nemen tussendoortje

Hoe kies ik de beste eiwitrepen?

Op zoek naar de beste eiwitreep? Voor iedereen geldt natuurlijk weer iets anders. Als je bezig bent met trainen voor een bepaald doel zoals afvallen of spiermassa opbouwen, dan is het handig om te letten op de calorieën en macronutriënten die de eiwitreep bevat. Eiwitrepen voor gainen vind je hier. Deze bevatten doorgaans meer calorieën en zitten hoger in koolhydraten. Een eiwitreep voor het afvallen bevat minder calorieën en deze zijn vaak juist verlaagd in koolhydraten. Natuurlijk zou de beste eiwitreep voor jou ook gewoon eentje kunnen zijn die jij uitzonderlijk lekker vindt smaken. Probeer daarom eens wat varianten uit onze shop! Zo kom jij erachter welke het beste bij je past.

Wanneer kun je een eiwitreep het beste eten?

Om het optimale uit je spiermassa ontwikkeling te halen kun je een eiwitreep het beste eten binnen 30 minuten na het einde van jouw training. Dit is namelijk het moment waarop jouw lichaam het beste eiwitten opneemt. Je kunt het vergelijken met de behoefte die je hebt aan vocht als je aan het zweten bent. Als je zwaar traint ontstaan er kleine scheurtjes in je spieren wat kan resulteren in spierpijn. Om deze spiertjes te helen zijn er eiwitten nodig. Een makkelijke manier om dit aan te vullen kan door een eiwitreep of eiwitshake. Bedenk dat het herstel na een sportprestatie net zo belangrijk is als de training zelf!

Eiwitrepen/ proteïne repen kopen bij House of Nutrition

Ongeacht je wilt afvallen, spiermassa op wilt bouwen of gewoon op zoek bent naar een lekker tussendoortje... Wij hebben de beste proteïne reep voor jou in huis! Met een proteïne bar krijgt je makkelijk voldoende eiwitten binnen die jij zeker nodig hebt na zware en intensieve trainingen. We hebben alvast een zorgvuldige selectie gemaakt van verschillende vooraanstaande eiwitreep merken die je op deze pagina vindt. Onze favorieten? Probeer eens een protein bar van NJIE of ga voor vegan protein fruit bars van Nutrend. Beide hebben een uitzonderlijk lekkere smaak. Bestel en geniet zo snel mogelijk al van jouw eiwitrepen.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.