Filters

Eiwitten/Proteïne
Dieetwensen
Gewicht
Merken
Smaken
Sportdoel
Vorm

Beef protein/dierlijke eiwitten

Lees meer over beef protein/dierlijke eiwitten...

Op zoek naar een eiwitshake met een hoog eiwitgehalte? En/ of heb je liever een shake zonder lactose? Dan is Beef Protein precies wat je zoekt! Bovendien is het een compleet eiwit wat inhoudt dat het alle essentiële aminozuren bevat. Nog meer voordelen zijn het lage vetgehalte en dat de shake geen suikers bevat! Perfect voor de sporters die een pure shake willen zonder onnodige toevoegingen. Lees meer...

Scitec Nutrition - 100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides
100% Hydrolyzed Beef Isolate PeptidesScitec Nutrition
39,90 37,10
Applied Nutrition - Beef-XP
Beef-XPApplied Nutrition
9,90

Op zoek naar een eiwitshake met een hoog eiwitgehalte? En/ of heb je liever een shake zonder lactose? Dan is Beef Protein precies wat je zoekt! Bovendien is het een compleet eiwit wat inhoudt dat het alle essentiële aminozuren bevat. Nog meer voordelen zijn het lage vetgehalte en dat de shake geen suikers bevat! Perfect voor de sporters die een pure shake willen zonder onnodige toevoegingen.

Beef Protein vs Whey protein

Whey proteine is de populairste eiwitshake in de krachtsport wereld. Benieuwd naar het verschil tussen Whey en Beef Protein? Het verschil zit hem eigenlijk al in de naam. Beef Protein is gemaakt van rund terwijl whey protein gemaakt wordt van zuivel (het product dat ontstaat bij de productie van kaas). Beef Protein wordt daarom ook vaak gekozen door mensen met een lactose intolerantie. En wist je dat 70% van de wereldbevolking lactose intolerant is? Misschien zou je zelf eens een keer de 100% Beef Protein uit kunnen proberen om te ervaren of je daar beter op reageert.

De voordelen van 100% Beef Protein

100% Beef Protein ondersteunt jou bij spierherstel en spieropbouw. Iedere cel in ons lichaam bestaat uit eiwitten. Eiwitten zijn nodig om het lichaam te helpen herstellen en nieuwe cellen aan te maken. Daarom worden ze ook wel de bouwstenen van ons lichaam genoemd. Na een intense training ontstaan er kleine scheurtjes in je spieren. Eiwitten helpen de spieren weer te herstellen. 100% beef protein heeft een extra hoog eiwitgehalte. Bovendien is het een 100% natuurlijk product waar geen hormonen aan zijn toegevoegd. Met deze shake weet je dus precies wat je inneemt.

Scitec Beef Protein

Quality is king bij Scitec Nutrition en dat bewijzen ze met de 100% Beef Protein opnieuw. Het is een compleet, gehydroliseerd rundvlees proteïne vervaardigd van vers rundvlees grondstof. Een puur product zonder extra onnodige en bagage. Het unieke hydrolyse proces breekt grotere eiwitverbindingen af en zorgt voor een perfecte oplosbaarheid. Beef Protein van Scitec Nutrition is geschikt voor ieder moment van de dag: ochtend, middag, avond of na een intensieve training. Het dient als een aanvulling op je voeding en is een makkelijke manier om pure eiwitten binnen te krijgen!

Beef Protein kopen bij House of Nutrition

Dat doe je natuurlijk bij House of Nutrition! Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen we je altijd uit de brand helpen met een prangende vraag of we voorzien je maar al te graag van het beste advies. Heb jij jouw beef protein en wellicht andere supplementen gevonden? Bestel op werkdagen voor 23:59 uur, zodat je de volgende dag al kunt shaken!Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.