Filters

Eiwitten/Proteïne
Dieetwensen
Gewicht
Merken
Smaken
Vorm

Eiwit blends

Lees meer over eiwit blends...

Eiwit blends zijn een mix van verschillende soorten eiwitten. Al deze losse vormen van eiwitten hebben specifieke eigenschappen en daardoor verschillende voordelen. Soms vind je in een eiwit blend wel zeven tot acht verschillende soorten eiwitten terug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Whey Eiwit Concentraat, Caseine Eiwit en Ei Eiwit. In een eiwit blend worden deze samengevoegd tot een perfecte eiwit mix. Lees meer...

Week Deal
House of Nutrition - Pro Shake
Pro ShakeHouse of Nutrition
99,90 89,90
First Class Nutrition - Pro88 Day & Night
Pro88 Day & NightFirst Class Nutrition
33,95
M Double You - Milk & Whey Proteïne
Milk & Whey ProteïneM Double You
28,35

Eiwit blends zijn een mix van verschillende soorten eiwitten. Al deze losse vormen van eiwitten hebben specifieke eigenschappen en daardoor verschillende voordelen. Soms vind je in een eiwit blend wel zeven tot acht verschillende soorten eiwitten terug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Whey Eiwit Concentraat, Caseine Eiwit en Ei Eiwit. In een eiwit blend worden deze samengevoegd tot een perfecte eiwit mix.

Diverse soorten eiwit blends

In ons assortiment zie je diverse soorten eiwit blends terugkomen. Eiwit blends zijn voornamelijk beschikbaar in de vorm van eiwit shake, maar bijvoorbeeld ook als proteïne pannenkoek. Door de ruime keuze van verschillende merken kan het voor zowel ervaren als beginnende sporters moeilijk zijn de juiste eiwit blend te vinden. Wij helpen je hier dan ook graag een handje bij!

Pro88 Day & Night

Zo gaat onze voorkeur bijvoorbeeld uit naar de Pro88 Day & Night van First Class Nutrition. Deze proteïne formule kun je de hele dag gebruiken en bevat door zijn unieke samenstelling maar liefst zes verschillende eiwitten. Doe je aan een proteïne dieet? Dan is de Pro88 Day & Night hier ideaal mee te combineren. Deze eiwit blend beschermt je spieren en stimuleert de opbouw. De mix is zowel geschikt voor gebruik door mannen als vrouwen en is beschikbaar in vier heerlijke smaken!

Milk & Whey Proteïne & Pro 80

Een van onze andere favorieten, zijn de Milk & Whey Proteïne van M Double You en Pro 80 van Performance Sports Nutrition. Beide eiwit mixen kun je gebruiken op elk tijdstip van de dag. Goed geschikt om direct na je training in te nemen, maar ook zeker voor het slapengaan om het lichaam te voorzien van een constante stroom aan aminozuren. De Pro 80 bevat twee soorten eiwitten en de Milk & Whey Proteïne bevat drie verschillende eiwitbronnen. Door de verschillende eiwitbronnen die in de shakes zijn gecombineerd, krijg je een versterkend effect van langzame en snelle afgifte van aminozuren.

Blends van verschillende merken

In ons assortiment eiwit blends zie je verschillende merken terugkomen. Ten eerste onze eigen merken, de producten van Performance Sports Nutrition en First Class Nutrition. Deze producten zijn van topkwaliteit en worden in onze eigen fabriek constant gecheckt op kwaliteit. Doordat wij constant de ontwikkelingen van nieuwe ingrediënten, trends en producten blijven volgen, zorgen we voor een compleet, groeiend en eerlijk assortiment. Naast onze twee eigen merken, vind je bij ons ook eiwit blends van Nutrend, een van de meest toonaangevende Europese producenten van voedingssupplementen voor sport en actieve levensstijl, en van het topmerk Scitec Nutrition. 

Een passende blend voor jou!

Het is afhankelijk van jouw sportdoelen, levensstijl en lichaamsbouw welke eiwit blend de beste keuze is. Wij helpen je dan ook graag verder wanneer je vragen hebt of advies wilt over één van onze producten. Neem daarom gerust contact met ons op via info@houseofnutrition.nl. Je sport om een sterkere versie van jezelf te maken en wij staan klaar om je hierbij te helpen. Start here, end stronger! 

Eiwit blends van House of Nutrition

Heb je de juiste eiwit blend gevonden die aansluit op jouw voedingspatroon en sportdoelen? Bij House of Nutrition bestel je deze gemakkelijk en snel! Plaats je bestelling via onze webshop en wij regelen de rest. 

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.