Filters

Creatine
Capsules
Dieetwensen
Gewicht
Merken
Smaken
Sportdoel
Vorm

Creatine

Lees meer over creatine...

Creatine stimuleert spiergroei bij explosieve krachtsinspanningen en speelt een belangrijke rol bij de contractie van spieren. Als jij creatine gebruikt merk je dat de duur van je training verhoogt wordt en het je helpt bij het vergroten van je totale spiermassa. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine. Bij House of Nutrition vind je creatine in verschillende vormen: Kre-Alkalyne, creatine monohydraat, creatine blends en creapure. Lees meer...

Performance Sports Nutrition - Ultra Pure Creatine Monohydrate
Ultra Pure Creatine MonohydratePerformance Sports Nutrition
14,90 12,65
First Class Nutrition - Creatine Micronized
Creatine MicronizedFirst Class Nutrition
15,90 13,50
Performance Sports Nutrition - Pure Creatine
Pure CreatinePerformance Sports Nutrition
14,90 12,65
First Class Nutrition - Kre Alkalyn Pure
Kre Alkalyn PureFirst Class Nutrition
26,95
Performance Sports Nutrition - KRE-ALKALYN XTREME
KRE-ALKALYN XTREMEPerformance Sports Nutrition
13,40
M Double You - Creatine Powder met Creapure®
Creatine Powder met Creapure®M Double You
14,90
Scitec Nutrition - 100% Creatine Monohydrate
100% Creatine MonohydrateScitec Nutrition
25,90 24,35
Scitec Nutrition - Creatine Caps
Creatine CapsScitec Nutrition
19,90 18,70
Applied Nutrition - Creatine Monohydrate
Creatine MonohydrateApplied Nutrition
20,90

Creatine stimuleert spiergroei bij explosieve krachtsinspanningen en speelt een belangrijke rol bij de contractie van spieren. Als jij creatine gebruikt merk je dat de duur van je training verhoogt wordt en het je helpt bij het vergroten van je totale spiermassa. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine. Bij House of Nutrition vind je creatine in verschillende vormen: Kre-Alkalyne, creatine monohydraat, creatine blends en creapure.

Wat is creatine?

Creatine is een lichaamseigen stof die wordt geproduceerd uit drie aminozuren: arginine, glycine en methionine. Door processen in het lichaam wordt het omgezet in ATP (adenosinetrifosfaat) wat gebruikt wordt om beweging en kracht te produceren. Door creatine kun je iets harder en intensiever trainen waardoor spiergroei plaatsvindt en daarom is het zo geliefd bij krachtsporters. Creatine verbetert je prestaties bij explosieve krachtsinspanningen, opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen bij kracht-, en duursporten. Het is wel belangrijk om de creatine te combineren met eiwitten, aangezien je spieren tijdig moeten herstellen en door de krachtsinspanning ook meer te verduren krijgen.

Hoe werkt creatine precies?

Voordat je creatine koopt is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat het precies doet en wat de werking ervan is. Wanneer het lichaam creatine opneemt uit voeding of uit creatine supplementen wordt het voor een groot deel omgezet in creatinefosfaat. Dit heeft als taak om de energieleverancier ATP (adenosinetrifosfaat) naar de spiercellen van de snelle type II vezels te transporteren. Voor een spiersamentrekking wordt een fosfaatmolecuul van ATP gebruikt. Daardoor wordt ATP omgezet in ADP (adenosinedifosfaat). ADP kan helaas niet gebruikt worden voor energie.

ATP kan aangevuld worden met koolhydraten, vetten, eiwitten of creatinefosfaat. Wanneer je meer creatinefosfaat in het lichaam hebt, zal het uithoudingsvermogen net iets langer zijn. Het lichaam kan niet meer dan 5 gram creatine per dag opslaan. Daardoor heeft de prestatie toename een natuurlijk limiet. Ieder lichaam reageert anders op creatine waardoor de effecten per persoon verschillen.

Hoe creatine gebruiken?

Wij van House of Nutrition adviseren om maximaal 6 – 8 weken achtereenvolgend creatine te gebruiken. Daarna dien je een rustperiode van 6 weken in te lassen. Na die 6 weken kun je het proces weer van het beginpunt opstarten. De zogenaamde ‘oplaadfase’ is hierbij erg belangrijk.

Wanneer Creatine Nemen?

Een veelgestelde vraag is wanneer je creatine moet nemen. Het antwoord is simpel: het beste moment om creatine in te nemen is wanneer het voor jou het handigst is. Sommige mensen kiezen ervoor om creatine voor de training in te nemen voor extra energie en prestaties, terwijl anderen het na de training gebruiken om het herstel te versnellen. Wat je voorkeur ook is, onze creatinesupplementen zijn geschikt voor zowel voor als na de training.

Welke soorten creatine zijn er?

De meest populaire beste creatine is creatine monohydraat. Dit omdat creatinemonohydrate de meest pure vorm van creatine is en makkelijk opgenomen wordt door het lichaam. Ieder lichaam is anders en daarom zou het kunnen zijn dat voor jou een andere creatine vorm beter werkt. Probeer bijvoorbeeld eens Kre-Alkalyn Xtreme van Performance Sports Nutrition uit. Kre-Alkalyn wordt op een andere basis opgenomen. Bij deze variant wordt de PG waarde verlaagd waardoor er effectiever creatine wordt opgenomen en tegelijkertijd minder belastend is voor het lichaam zoals de lever.

Of ervaar de voordelen van een toevoeging van creatine in gainers Turbo Mass Gainer of pre-workouts. De voordelen hiervan zijn is dat het een combinatie is van eiwitten en koolhydraten. Je hoeft dan dus maar één supplement te kopen waarmee je creatine en de nodige eiwitten en koolhydraten tegelijkertijd binnenkrijgt. Voor spiergroei zijn dit topproducten. 

Waarom Creatine?

Creatine staat bekend als een van de meest onderzochte en effectieve supplementen voor sporters. Het verbetert de spierkracht en -uithoudingsvermogen, versnelt het herstel na intensieve trainingen en stimuleert spiergroei. Onze beste creatinesupplementen zijn samengesteld met zuivere creatinemonohydraat, de meest geabsorbeerde vorm van creatine die beschikbaar is. Het is gemakkelijk te gebruiken, of je nu de voorkeur geeft aan creatine-capsules voor onderweg of creatinepoeder om toe te voegen aan je favoriete drankje.

Creatine voor Vrouwen

Creatine is niet alleen voor mannen. Vrouwen kunnen ook profiteren van de voordelen van creatine, zoals het vergroten van spierkracht en het verbeteren van de algehele lichaamssamenstelling. Onze creatinesupplementen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel mannelijke als vrouwelijke sporters, zodat iedereen het maximale uit zijn of haar trainingen kan halen.

Kies vandaag nog voor de beste creatine bij House of Nutritrion en til je trainingen naar een hoger niveau. Onze hoogwaardige creatinesupplementen, waaronder creatinemonohydraat, creatine-capsules en creatinepoeder, helpen je je fitnessdoelen te bereiken. Bestel nu en ontdek het verschil dat creatine kan maken in jouw sportprestaties en spieropbouw.

Ontdek de voordelen van creatine: de beste keuze voor jou

Ben je op zoek naar de beste creatinesupplementen op de markt? Bij House of Nutrition bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige creatineproducten, waaronder creatinemonohydraat, creatine-capsules en creatinepoeder. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint met je fitnessreis, creatine is een supplement dat je prestaties en spiergroei aanzienlijk kan verbeteren.

Creatine kopen

Met de creatine supplementen die je bij House of Nutrition koopt, haal je het beste uit je training. Wij bieden formules aan die onder andere verrijkt zijn met L-Arginine, Citrulline Malaat en het gepatenteerde Kre-Alkalyn® en Creapure®. Meer dan 35 jaar vakmanschap heeft ervoor gezorgd dat wij de beste kennis in huis hebben. Start here, end stronger!Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.