Frozen Yoghurt met Whey

Nancy Heijnis
31 januari 2022
1 personen
3 minuten
Snack

Een heerlijke proteïnerijke snack!

Vandaag, 6 februari, is het National Frozen Yoghurt Day. Frozen Yoghurt is een heerlijk tussendoortje welke met de juiste bereiding ook nog eens gezond kan zijn! Benieuwd naar ons recept? Onze Frozen Yoghurt met Whey is zo gemaakt en makkelijk te combineren met verschillende soorten fruit en smaken Whey Protein. Kortom, het ideale tussendoortje voor sporters!

Ingrediënten:

150 ml magere yoghurt
30 gr verse bessen, aardbeien of ander fruit naar keuze
1 el / maatlepel Whey Protein (smaak naar keuze)

Bereiding:

Maak het verse fruit (de bessen, aardbeien of ander fruit naar keuze) schoon en voeg dit toe aan de yoghurt. Met de juiste blender kun je hier ook bevroren fruit voor gebruiken. Kies vervolgens jouw favoriete smaak Whey Protein. Voor dit recept raden wij de smaken Strawberry en Vanilla aan. Voeg dit langzaam toe aan de yoghurt en roer regelmatig. Om er zeker van te zijn dat het proteïne poeder niet gaat klonteren, kun je het eerst ook met een kleine hoeveelheid water mengen en vervolgens aan de yoghurt toevoegen.

De yoghurt met proteïne poeder en fruit giet je vervolgens in een plastic bekertje of siliconen ijsvorm. Stop er een houten stokje in en plaats de yoghurt in de vriezer. Na ongeveer 4 uurtjes wachten is de Frozen Yoghurt met whey klaar. Een gezonde koude snack waarmee je na een zware work-out heerlijk kunt afkoelen!


Performance Sports Nutrition - Pure Whey
Pure WheyPerformance Sports Nutrition
7 smaken
 

Andere recepten lezen

Moederdag kwarktaart

Lees meer >

Whey choco granola

Lees meer >

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.