Vegan havermoutkoekjes

Sander Stibbe
8 september 2020
10 personen
35 minuten
Snack

Ingrediënten

100 gram havermout
2 rijpe bananen
30 gram Choco Plant Protein Scitec
20 gram Bio Walnoten
Ongezoete rode vruchten jam

Bereiding

  1. Hak de walnoten grof. Prak de bananen fijn met een vork en spatel de havermout, proteïne poeder en de gehakte walnoten door elkaar.
  2. Rol tien balletjes van het deeg en druk ze een beetje plat met je hand. 
  3. Maak met een lepeltje in het midden van elk deegrondje een klein kuiltje en schep er een half theelepeltje vruchtenjam in. 
  4. Leg de deegrondjes op een bakplaat bekleed met bakpapier, en plaats gedurende 18-20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

84 kcal per koekje
Macro’s:
C59%
F24%
P17%

Andere recepten lezen

Ontbijtcake met blauwe bessen

Lees meer >

Appelmoes Brownies

Lees meer >

Winkelmandje

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.