• Voor mensen met een actieve levensstijl
  • Met plantenextracten
  • Aangevuld met vegan vitamines B12 (1) en D (2)
  • Bevat plantaardige omega-3 vetzuren
  • Met antioxidanten (4)
  • Bevat jodium (3), selenium (4), zink (5) en calcium6
13,95 12,95
Beschrijving

Vitaminen en mineralen leveren geen energie, maar het zijn essentiële voedingsstoffen die betrokken zijn bij veel fysiologische processen.

Naarmate veganistische levensstijlen en diëten over de hele wereld steeds populairder worden, spelen supplementen die voldoen aan de vereisten van veganisme en de verwachtingen van degenen die een veganistisch dieet volgen een belangrijke rol.

Vegan Vitamin bevat alleen veganistische bronnen van vitamines, mineralen en micronutriënten die belangrijk zijn voor het dagelijks leven.

Het bevat ook kruideningrediënten zoals rode biet en chlorella-algenextract.

Het bevat ook vitamine D uit veganistische bronnen.Vitamine D helpt bij het behoud van gezonde botten en een normale immuunfunctie*.

Het bevat ook omega-3-vetzuren uit plantaardige bronnen, in de vorm van alfa-linoleenzuur.Deze vorm wordt door ons lichaam gebruikt om andere soorten omega-3-vetzuren aan te maken.Andere plantenextracten zijn druivenpit- en kurkuma-extract.

(1) Vitamine B12 is betrokken bij normale energieproducerende metabolische processen, draagt ​​bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, de instandhouding van een normale psychologische functie, de normale vorming van rode bloedcellen en een normale immuunfunctie.

(2) Vitamine D draagt ​​bij tot het behoud van gezonde botten, een gezonde spierfunctie en een normale immuunfunctie.

(3) Jodium draagt ​​bij tot de instandhouding van een normale mentale functie, is betrokken bij normale energieproducerende metabolische processen en draagt ​​bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

(4) Selenium draagt ​​bij tot een normale immuunfunctie, normale schildklierfunctie en bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

(5) Zink draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

(6) Calcium draagt ​​bij tot een normale spierfunctie en is noodzakelijk voor normaal onderhoud van het skelet.

* Wetenschappelijk onderbouwde claims goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA).

Voedingswaarde
Vitaminen en Mineralen (overige ingrediënten) 1 tablet NRV3
Vitamine D 10 g (400 UI/NE) 200%
Vitamine b12 9,0 g 360%
Calcium 200 mg 25%
Zink 12 mg 120%
Jodium 115 g 77%
Selenium 25 µg 45%
Groene algen poeder 100 mg
Druivenpitextract 85 mg
waarvan proanthocyanidine 81 mg
Rode biet extract 65 mg
Lijnzaadoliepoeder 50 mg
waarvan linoleenzuur 23 mg
Kurkuma-extract 32 mg
waarvan curcuminoïden 30 mg
3 NRV%: Nutriëntenreferentiewaarde voor volwassenen.
Ingrediënten

vulstof (cellulosegel), calciumcarbonaat, groene algen (Chlorella vulgaris) poeder, rode biet (Beta vulgaris) knol extract, vlas (Linum usitatissimum) zaadolie poeder, druiven (Vitis vinifera) zaad extract, coating [stabilisatoren (polyvinylalcohol- polyethyleenglycol-ent-co-polymeer, polyvinylalcohol), antiklontermiddelen (talk, mono- en diglyceriden van vetzuren), kleurstof (ijzeroxiden en hydroxiden)], zinksulfaat, kurkuma (Curcuma longa) wortelstokextract, anti -klontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), natriumseleniet, vitamine D-preparaat [maïszetmeel, verdikkingsmiddel (arabische gom), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antioxidanten (natriumascorbaat, tocoferolrijk extract), cholecalciferol], kaliumjodide, cyanocobalamine.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks één tablet met een glas water.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.Buiten bereik van kleine kinderen bewaren!Het product wordt niet aanbevolen voor gebruik bij bekende onderliggende medische aandoeningen of bij het nemen van medicatie.

Allergenen Info

Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevat.

Bewaaradvies

koel en droog bewaren

Vegan Vitamin

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.