Scitec Nutrition - Oat 'N' Whey - Vanilla | 1380 gram - Thumbnail
Scitec Nutrition - Oat 'N' Whey - Vanilla | 1380 gram

Oat 'n Whey bestaat uit haver en eiwit. Haver is een geliefde bron van voeding voor veel mensen die zich vaak actief inspannen. Het toegevoegde eiwit bestaat uitsluitend uit wei-eiwit. 

  • Draagt bij aan de groei en instandhouding van spiermassa en ook aan het onderhoud van normale botten
  • Bestaat uit wei-eiwit
  • Voorziet het lichaam van alle noodzakelijke aminozuren
  • Hoge biologische waarde
  • Levering van goed bruikbare energie

27,90 26,25
Beschrijving

Haver is een geliefde bron van voeding voor veel mensen die zich vaak actief inspannen. Het toegevoegde eiwit bestaat uitsluitend uit wei. Proteïnen zijn de bron van stikstof en onmisbare aminozuren, die het lichaam nodig heeft voor de groei en het onderhoud van het weefsel. Daarom draagt het eiwit in Oat 'n' Whey bij aan de groei en instandhouding van spiermassa en ook aan het onderhoud van normale botten*.

Wei-eiwit uit melk is een zogenaamd volledig eiwit, omdat het het lichaam voorziet van alle noodzakelijke aminozuren, waaronder de 9 aminozuren die essentieel zijn om binnen te krijgen, omdat het lichaam ze niet zelf kan aanmaken.

Bepaling van het voedingsrendement van eiwitten in het dieet is in de meeste gevallen gebaseerd op het schatten van de mate waarin voedingseiwitstikstof wordt geabsorbeerd en vastgehouden wordt door het lichaam en in staat is om dagelijkse stikstofverliezen in evenwicht te brengen. Netto-eiwitbenutting (NPU) is het percentage ingenomen stikstof dat in het lichaam wordt vastgehouden en de biologische waarde (BV) geeft het percentage geabsorbeerde stikstof dat wordt vastgehouden. Biologische waarde is het product van NPU en verteerbaarheid. Wei-eiwit heeft een goede verteerbaarheid en aminozuursamenstelling, dus de biologische waarde is geweldig in vergelijking met andere voedingseiwitbronnen zoals vlees, vis, eieren of soja.

Dit product bevat een extra aminozuur, Taurine.

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).


Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Oat 'N' Whey:
Dosering: 92 g (2 ¼ lepels)
 92 gRI% *100 gRI% *92 gRI% *100 gRI% *
Energie1537 kJ18%1663 kJ20%Koolhydraten40 g15%43 g17%
366 kcal396 kcalvan welke suikers3,0 g3%3,3 g4%
Vet6.0 g9%6.5 g9%Vezel6.0 g6.5 g
waarvan verzadigt3,0 g15%3,3 g17%Eiwit35 g70%38 g76%
Zout0.92 g15%1,0 g17%
NRV% **NRV% **NRV% **NRV% **
Kalium365 mg18%397 mg20%taurine300 mg326 mg
* RI%: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal) ** NRV%: nutriëntreferentiewaarden
Ingrediënten
De ingrediënten van Scitec Nutrition Oat 'N' Whey:Chocolade: havermeel ( gluten ), ultragefilterde wei-eiwitconcentraten (van melk , emulgator: soja-lecithine ), dextrose, vetarm cacaopoeder (10-12%), smaken (chocolade, romige vanille), natriumchloride, taurine, zoetstoffen (Acesulfaam K, Sucralose), Verdikkingsmiddel (Xanthaangom).Aardbei: havermeel ( gluten ), ultragefilterde wei-eiwitconcentraten (van melk , emulgator: soja-lecithine ), dextrose, smaak (aardbei), natriumchloride, kleur (rode biet), taurine, zoetstoffen (Acesulfaam K, sucralose), verdikkingsmiddel ( Xanthaangom).Vanille: Havermeel (Gluten), Ultragefilterde wei-eiwitconcentraten (van melk , emulgator: soja-lecithine ), dextrose, natriumchloride, smaak (vanille), taurine, zoetstoffen (Acesulfaam K, sucralose), verdikkingsmiddel (Xanthaangom)
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Meng 1 portie (92 g) met 400 ml water of melk. Je kunt Oat 'n' Whey eten met een lepel, of het op elk moment van de dag drinken als een shake.

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren worden verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Oat 'N' Whey

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.