• Hoge biologische beschikbaarheid
  • Vitamine D, 8,6 µg per dag
  • 30 dagelijkse doses (1 capsule per dag)
  • 800 mg NovaSOL® kurkumawortelextract, waarvan 48 mg curcuminoïden.
  • Vloeibare formule voor snelle en volledige absorptie 
  • Makkelijk te doseren dmv afgemeten capsules.
16,90 15,90
Beschrijving

Een natuurlijk bron Kurkuma van het gepatenteerde NovaSOL®

Curcumine staat bekend om zijn krachtige ontstekingsremmende eigenschappen en wordt al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde gebruikt. Met Liquid Curcuma, met de gepatenteerde formule, NovaSOL®, haal je de kracht van curcumine rechtstreeks uit de natuurlijke bron. Ons product wordt gemaakt van hoogwaardige kurkuma-wortels die zorgvuldig zijn geselecteerd en geëxtraheerd om de hoogste concentratie curcumine te leveren.

Makkelijk in te nemen

Wat Liquid Curcuma echt uniek maakt, is de vloeibare vorm. In tegenstelling tot traditionele curcumine-supplementen in pilvorm, wordt onze vloeibare formule in makkelijk in te nemen capstules snel en volledig door je lichaam opgenomen. Dit zorgt voor een maximale absorptie van de voedingsstoffen, waardoor je de maximale voordelen van curcumine kunt ervaren.

Optimale hoeveelheid curcumine en Vitamine D

Elke dosis Liquid Curcuma bevat een optimale hoeveelheid curcumine en vitamine D, perfect afgestemd om je te helpen je dagelijkse gezondheidsdoelen te bereiken. Vitamine D oftewel Ascorbinezuur is belangrijk voor bloedvaten en het kraakbeen, draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en een normale energiestofwisseling, tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid, verhoogt de ijzeropname, bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, draagt bij aan een sterk gebit, levert een bijdrage als anti-oxydant, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid

Hoge biologische beschikbaarheid

Scitec Nutrition Liquid Curcuma-capsules bevatten een gepatenteerde formule, NovaSOL® vloeibaar kurkuma-wortelextract.Deze unieke formule heeft tot 185x betere biologische beschikbaarheid dan inheemse kurkuma.(1)

NovaSOL® is een geregistreerd handelsmerk van AQUANOVA AG, Darmstadt/Duitsland.

Kies vandaag nog voor Liquid Curcuma en ontdek de vele voordelen van dit krachtige voedingssupplement. Voel je vitaal, gezond en stralend met Liquid Curcuma!

Voedingswaarde


1 caps
NRV**  
(1caps)
NovaSOL® Kurkuma800 mg***
wortelstok extract voorbereiding
- waarvan curcuminoïden48 mg***
Vitamine D8.6 μg172%
** NRV: Nutriëntenreferentiewaarde voor volwassenen.
*** Er is geen NRV vastgesteld.
Ingrediënten

INGREDIËNTEN: Curcuma longa NovaSOL® wortelstokextract 84,4% bereiding [emulgator (E 433), Curcuma longa wortelstok extract,cholecalciferol], capsuleomhulsel [stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose)],antioxidant (ascorbinezuur). 

Buiten het bereik van kinderen houden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet aanbevolen voor mensen met een medische aandoening en/of het nemen van medicijnen, noch voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule met een glas water. Overschrijd niet de aanbevolen dosering!

Allergenen Info

Geproduceerd in een fabriek waar melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevatten voedsel.

Bewaaradvies

In een droge, koele, donkere plaats bewaren

Liquid Curcuma

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.