Green Coffee Complex

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition - Green Coffee Complex - 90 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Green Coffee Complex - 90 capsules
Green Coffee Complex is een combinatie van 6 actieve ingrediënten gebaseerd op het populaire groene koffie-extract dat chlorogeenzuur bevat. Dit stofje zorgt er voor dat je vetverbranding gestimuleerd wordt en kan bijdragen aan een verlaagde bloeddruk.
  • Bevat chlorogeenzuur, groene thee, cafeïne, chroom, choline en jodium
  • Boost naast je metabolisme ook je mentale alertheid
  • Met alle gezondheidsvoordelen van groene thee
17,90 16,85
Beschrijving

Green Coffee Complex is een fantastische combinatie van 6 actieve ingrediënten gebaseerd op het populaire groene koffie-extract dat chlorogeenzuur bevat.

Green Coffee (groene koffieboon extract ) bevat groene thee, cafeïne, chroom, choline en jodium. Green Coffee Complex is een fantastische combinatie van 6 actieve ingrediënten gebaseerd op het populaire groene koffie-extract dat chlorogeenzuur biedt. Onze groene thee extract bevat polyfenolen, catechinen, oa EGCG (Epigallocatechinegallaat).

In Green Coffee Complex zit meer chlorogeenzuur dan in gewone koffiebonen. Dit stofje zorgt er voor dat je vetverbranding gestimuleerd wordt en kan bijdragen aan een verlaagde bloeddruk. Cafeïne boost naast mentale alertheid ook je metabolisme. Daarnaast bevat Green Coffee complex groene thee. Groene thee werkt cholesterolverlagend en draagt bij aan de gezondheid van je hart en bloedvaten. Het verkleint de kans op een beroerte en kan bijdragen aan meer energie. De kans op gaatjes wordt verkleind en groene thee verlicht de tekenen van artritis. Het vertraagt huidveroudering zoals rimpel- en pigmentvorming en kan zelfs Parkinson en Alzheimer helpen voorkomen. De kans op suikerziekte wordt vermindert. Last but not least kan je sneller afvallen omdat je stofwisseling een boost krijgt (gemiddeld verbrand je 100 tot 200 calorieën meer per dag!)

Chroom helpt bij normaal metabolisme van macronutriënten, zoals de instandhouding van normale bloedglucosewaarden! Choline draagt bij tot een normale vetstofwisseling en het onderhoud van een normale leverfunctie. Jodium heeft een rol in de normale productie van schildklierhormonen en normale schildklierfunctie, en helpt bij de normale werking van het zenuwstelsel! *

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Beschrijving: Neem 2 capsules per dag - 1 capsule vóór het ontbijt en 1 capsule voor een andere maaltijd niet vlak voor het slapengaan.

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Als je gezondheidsproblemen hebt, raadpleeg dan je arts voordat je dit gebruikt! Bevat Cafeïne (80 mg per portie). Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere  vrouwen. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.


 

 

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Green Coffee Complex:
Portiegrootte: 2 capsulesPorties per verpakking: 45
Hoeveelheid per portieNRV% *Hoeveelheid per portieNRV% *
Green coFfee-extract (46% chlorogeenzuur)400 mgChroompicolinaat52 mcg
Chlorogeenzuur184 mgChromium leveren6,0 mcg15%
het verstrekken van Cafeine8 mgJodium23.0 mcg15%
Choline Bitartrate208 mgCafeïne52 mg
Choline aanbieden83,3 mgTotal Caffeine (van alle bronnen)80 mg
Groene thee-extract (gestandaardiseerd tot 50% polyfenolen)200 mg
EGCG32 mg
het verstrekken van Cafeïne20 mg
* NRV%: voedingsreferentiewaarden
Ingrediënten

De ingrediënten van Green Coffee Complex:

extract van groene koffie (Coffea robuusta ) bonen 66%, vulstof (calciumfosfaten), capsulewand (gelatine), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), chroom (III) chloride.Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.

Gebruiksaanwijzing

neem 2 capsules per dag, 1 capsule voor het ontbijt en 1 capsule voor een andere maaltijd

Allergenen Info

Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Green Coffee Complex

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.