Scitec Nutrition - GH Surge - 90 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - GH Surge - 90 capsules
GH Surge van Scitec Nutrition is een natuurlijke formule die bestaat uit drie aminozuren die worden erkend vanwege hun sterke effect op de uitscheiding van groeihormoon (GH). GH Surge is gebaseerd op drie aminozuren (L-Arginine, L-Ornithine en Lysine).
  • Stimuleert de natuurlijke productie van groeihormoon
  • Met arginine, lysine en ornithine
  • Verbetert spierherstel
  • Helpt vetten af te breken
  • Zorgt voor kwalitatieve spierontwikkeling
  • 90 capsules
13,90 12,50
Beschrijving
GH Surge met Arginine, Ornithine en Lysine
GH Surge van Scitec Nutrition is een natuurlijke formule die bestaat uit drie aminozuren die worden erkend vanwege hun sterke effect op de uitscheiding van groeihormoon (GH). GH Surge is gebaseerd op drie aminozuren (L-Arginine, L-Ornithine en Lysine). Deze drie verschillende aminozuren optimaliseren de productie van groeihormoon door elkaar te versterken. Helaas neemt de afscheiding van groeihormoon sterk af met de leeftijd en veroorzaakt in het algemeen een vermindering van de spiermassa en bevordert de aanzetting van ongewenst vet. Door  GH-Surge in te nemen behaal je betere resultaten en bouw je spiermassa van hoge kwaliteit op en krijg je een grotere spierdefinitie.

Meer spierdefinitie en massa
Tijdens intensieve spiertraining verbrandt GH Surge vetweefsel terwijl het de spierontwikkeling bevordert. Inderdaad, een regelmatige suppletie maakt het mogelijk om snel vooruitgang te boeken, vooral op de spierkwaliteit door een betere dichtheid en meer definitie. Bovendien kunt u uw herstel verhogen om een hardere en intensievere training mogelijk te maken!

 L-Arginine zorgt dat her meer zuurstof en voedingstoffen naar de cellen wordt getransporteerd door het stikstofmonoxide gehalte te verhogen. Het versterkt ook je weerstand, helpt giftige bijproducten uit je lichaam te verwijderen en schakelt vrije radicalen, die schade aan de cellen veroorzaken, uit.

L-Ornithine helpt het ontgiften van ammonia dat uit de afbraak van eiwitten ontstaat. Versterkt het immuunsysteem en ondersteunt gezondheid van de lever.

L-Lysine stimuleert het lichaam om hormonen en collageen te produceren en spierweefsel op te bouwen. Draagt bij aan calciumopname voor gezonde botten.
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition GH Surge:
Dosering: 3 capsulesPorties per verpakking: 30
Hoeveelheid per portieHoeveelheid per portie
L-Arginine HCl1050 mgL-lysine HCl525 mg
L-Ornithine HCl525 mg
Gebruiksaanwijzing: Neem 3 capsules per dag voordat u naar bed gaat
Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition GH Surge: 

L-Arginine HCl, L-Ornithine HCl, L-Lysine HCl, rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleuren (Allura Red AC *, Brilliant Blue FCF).* Kan een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen

Gebruiksaanwijzing

Neem 3 capsules per dag voordat u naar bed gaat. Altijd op een lege maag toedienen met water!

Allergenen Info

Geproduceerd in faciliteiten waar ze ook melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerken.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.