Performance Sports Nutrition Fat Defence capsules zijn het ideale supplement voor het handhaven van gezonde cholesterolgehalten in het bloed. Deze capsules zijn effectief dankzij het unieke ingrediënt Chitosan, afgeleid van chitine en de onverteerbare, meervoudige vezel van schaaldieren.

16,90 14,70
Beschrijving

Hoe zit dat precies met cholesterol en Chitosan? 

Naast het binden van vet draagt Chitosan bij aan het handhaven van normale cholesterolgehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 3 g Chitosan. Hierdoor kan Chitosan helpen bij het handhaven van een gezond cholesterolgehalte. Cholesterol is een vetachtige stof die in de lever wordt geproduceerd en in de bloedbaan terechtkomt. Verhoogde niveaus van slecht cholesterol kunnen leiden tot afzettingen in de vaatwanden, wat het risico op hart- en vaatziekten verhoogt. Bij een hoog cholesterolgehalte wordt vaak een cholesterolverlagend dieet voorgeschreven. Chitosan heeft de eigenschap om galzuren te binden en wordt daarom gebruikt bij het verlagen van het cholesterolgehalte.

Om optimaal te profiteren van Performance Sports Nutrition Fat Defence capsules, neem ze in met voldoende water. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten optimaal worden opgenomen in het lichaam.

*Let op: Onze mogelijkheid om informatie te verstrekken over supplementen wordt beïnvloed door strenge EU-richtlijnen. We mogen alleen claims delen die zijn goedgekeurd en vermeld staan in de EU-database. Resultaten van wetenschappelijke onderzoeken die niet zijn voorgelegd ter goedkeuring aan de EU kunnen we doorgaans niet delen.

Gebruik dit supplement niet tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Als u andere medicijnen gebruikt, raadpleeg dan altijd eerst uw arts.

Voedingswaarde

Fat Defence - Performance Sports Nutrition

Samenstelling per1 capsule4 capsules
Chitosan500 mg2000 mg
Ingrediënten

Chitosan, capsule (vegecaps), antiklontermiddel (magnesiumstearaat, microkristallijne cellulose).

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tot 4 capsules per dag circa 30 minuten voor een vetrijke maaltijd.

Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Allergenen Info

Bevat delen van schaal- en schelpdieren, mosselen en zeevruchten. Geproduceerd in een faciliteit die melk, ei, gluten, pinda’s, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.