Wil jij afvallen of werken aan een betere spierdefinitie? Scitec Mega Carni-X bevat de stof L-Carnitine. Deze stof heeft een vet verbrandende werking omdat het de vetstofwisseling optimaliseert.
  • Draagt bij aan een lager vetpercentage en een hogere spierdefinitie!
  • Ideaal om te combineren bij een actieve lifestyle
  • Indirect speelt L-Carnitine een belangrijke rol voor de instandhouding van een gezonde huid
  • L-Carnitine is één van de lichaamsstoffen die bij het ouder worden, afneemt
  • Vermindert lichamelijke en mentale vermoeidheid
  • Draagt bij aan de instandhouding van een normaal cholesterol
27,90 23,72
Beschrijving

L-Carnitine is een veilige en effectieve aminozuurachtige substantie die een cruciale rol speelt bij de afbraak van vet en de energieproductie in het menselijk lichaam. L-Carnitine is absoluut noodzakelijk om een ??shuttlesysteem te vormen dat vetzuren transporteert naar de mitochondriën van cellen om te worden afgebrand.

Goede en voldoende beweging/krachttraining in combinatie met Scitec Mega Carni-X betekent een lager vetpercentage en een hogere spierdefinitie!Mega Carni-X biedt 1000 mg L-Carnitine L-tartraat per portie (per capsule). Het nemen van L-Carnitine in capsulevorm is een precieze en handige manier om L-Carnitine te doseren.


Gebruiksaanwijzing: Neem 1 portie (1 capsule) MEGA CARNI-X 60 minuten voor de training. Neem op rustdagen een koolhydraatrijke maaltijd.


Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.


Belangrijk: BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Mega Carni X: 
Dosering: 1 capsuleDoseringen per verpakking: 60
Hoeveelheid per portie
L-carnitine L-tartraat1000 mg
waarvan Carnitine679 mg
Ingrediënten
De ingrediënten van Scitec Nutrition Mega Carni X: L-carnitine L-tartraat, rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleuren (titaniumdioxide, zwart ijzeroxide, briljant zwart BN).

Mega Carni-X

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.