ZMA is een uniek gepatenteerd formule met een hoog gehalte aan magnesium en zink. Voor een hogere effectiviteit van deze mineralen is het product verrijkt met vitamine B6, wat bijdraagt tot de normale werking van het zenuwstelsel en tot het standaard metabolisme van eiwitten en glycogeen.
  • Draagt bij aan het herstel en opbouw van spiermassa
  • Draagt bij aan de instandhouding van het normale testosterongehalte
  • Ondersteunt bij het slapen
  • Ondersteunt de aanmaak van botweefsel
24,90 21,15
Beschrijving
Magnesium en Zink voor spieren, eiwitsynthese en goed metabolisme
ZMA is een uniek gepatenteerde formule met een hoog gehalte aan magnesium en zink. Voor een hogere effectiviteit van deze mineralen is het product verrijkt met vitamine B6. Dit draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en het standaard metabolisme van eiwitten en glycogeen. Zink helpt bij het bereiken van een regelmatig metabolisme van koolhydraten en vetzuren, en het ondersteunt vooral de synthese van eiwitten. Het draagt ook bij aan het behoud van normale testosteronspiegels in het bloed en aan ondersteuning van het immuunsysteem. Magnesium is goed voor een normale spierfunctie, eiwitsynthese en je mentale welzijn.

Kenmerken van effectieve stoffen
Door zweten en het niet goed afstemmen van het voedingsprogramma kan een tekort aan mineralen ontstaan. Vooral een tekort aan Zink en Magnesium kan er voor zorgen dat de spiergroei wordt belemmerd.

Magnesium is betrokken bij veel metabolische reacties. Het is essentieel voor behoud van een gezond zenuwstelsel, sterke botten, immuunsysteem en de werking van de spieren. Wat een vervelende bijkomstigheid is dat een tekort aan magnesium de oorzaak kan zijn van een slechte slaap. Ook moet worden opgepast dat het niet leidt tot insuline ongevoeligheid.

Zink is belangrijk voor spiergroei en spierherstel, maar draagt ook bij aan het behouden van een gezond immuunsysteem. Voor verhoging van hun absorptie wordt vitamine B6 toegevoegd.

 
Voedingswaarde
ZMA van Nutrend voedingswaarden: 
100 g3 capsules
Magnesium16 129 mg = 4301 % *450 mg = 120 % *
Zink1075 mg = 10750 % *30 mg = 300 % *
Vitamine B6376 mg = 26857 % *10,5 mg = 750 % *
1 cap: 930 mg
Nettogewicht: 111,6 g
*referentie inname
Gebruiksaanwijzing:Neem 3 capsules in met voldoende water 's avonds voor het slapengaan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Het is ook mogelijk de dosering in te nemen met een proteïne cocktail. Giet de capsule niet uit en niet op kauwen! Na opening bewaren bij temperaturen van 10-25 °C en binnen 3 maanden consumeren.Waarschuwing: voedingssupplement, speciaal samengesteld voor atleten. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten bereik van kinderen houden! Bewaren bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht plaatsen. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.
Ingrediënten
ZMA van Nutrend ingredienten: Formule ZMA® (magnesiumcitraat, magnesiumoxide, L-OptiZinc® (zinkmono-L-methioninesulfaat), zink L-aspartaat, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6)), gelatinecapsule (gelatine, kleurstof titaandioxide) . ZMA® is een geregistreerd handelsmerk van SNAC System, Inc.  

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.