Scitec Nutrition - Zinc - 100 tablets - Thumbnail
Scitec Nutrition - Zinc - 100 tablets

Zink is een spoorelement dat onderdeel is van een groot aantal enzymen in het lichaam die betrokken zijn bij de stofwisseling. Zink is bijvoorbeeld nodig bij de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel, en een goede werking van het afweer-/immuunsysteem.

  • Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding
  • Goed voor huid, botten en haar
  • Is een antioxidant
  • Ondersteunt bij diëten
  • Bevat 25 mg zink per capsule
10,90 10,25
Beschrijving

Mineraal goed voor spieren, energie level en hormoonhuishouding!

Zink is een mineraal en een antioxidant dat betrokken is bij talloze lichaamsfuncties en een belangrijke rol speelt bij de werking van honderden enzymen in het lichaam. Dit mineraal is zo waardevol voor het menselijk lichaam, dat alleen al een klein tekort kan leiden tot ongewenste gezondheidsproblemen, weinig weerstand tegen stress, een slecht geheugen en een laag energiegehalte, om er maar een paar te noemen. Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding. Zink is ook een antioxidant net zoals bijvoorbeeld Vitamine E of Vitamine C. Dat betekent dat het zink de vrije radicalen opzoekt en onschadelijk kan maken. Het belangrijkste voor sporters is ongetwijfeld dat zink nodig is voor de groei en het opbouwen van weefsel. Dus ook spierweefsel.

Afvallen en zink

Probeer je af te vallen dan kan zink je hierin ondersteunen. Zink wordt al een tijdje direct in verband gebracht met het verminderen van de eetlust. Dit betekent dat je niet meer automatisch te veel gaat eten. Het hormoon Ghreline (dit hormoon geeft aan wanneer iets gegeten moet worden) zorgt hiervoor en daar heeft zink invloed op.


Uitermate geschikt voor vegetariërs

Vegetariërs en mensen met een gevoelig spijsverteringssysteem hebben een hoger risico op een tekort aan zink, omdat zink normaal gesproken door het consumeren van vlees, vis en zuivel verkregen wordt. Zinc van Scitec Nutriton voorziet je lichaam van 25 mg Zink Gluconaat om elke dag een optimaal zinkgehalte in je lichaam te onderhouden.


Zinc van Scitec Nutrition is de ultieme bron van zink. Het houdt je hele lichaam gezond, actief en sterk!

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Zinc:
Portiegrootte: 1 tabletDoseringen per verpakking: 100
Hoeveelheid per portieNRV% *
Zink (als zinkgluconaat)25 mg250%
* NRV%: voedingsreferentiewaarde.
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Zinc:Vulstoffen (cellulose, calciumfosfaten), zinkgluconaat, antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren)
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag, bij voorkeur bij een maaltijd.

Allergenen Info

Geproduceerd in faciliteiten waar ze ook melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerken.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.