Scitec Water Cut; dé vochtafdrijver en body-toner voor maximale definitie! Water Cut is samengesteld met 8 zorgvuldig geselecteerde, synergetische kruidenextracten en micronutriënten.
  • De ideale body toner als je gaat voor de maximale definitie!
  • Perfect om te te gebruiken tijdens het 'cutten'en je net van dat laatste beetje vet af wilt komen
  • Verrijkt met vitamine C en B6
     
15,90 14,80
Beschrijving

Water Cut is een complexe formule die bijdraagt aan het afdrijven van overtollig water / vocht uit het lichaam. De formule bestaat uit 8 zorgvuldig geselecteerde, synergetische kruidenextracten en micronutriënten. Het is de ideale body toner als je gaat voor de maximale definitie! Water Cut is ideaal om te gebruiken tijdens je 'cut' periodes en je net van dat laatste beetje vet af wilt komen.

Gebruiksaanwijzing: Neem tweemaal daags 2 capsules met 500 ml water, één keer 's ochtends en één keer' s middags. Blijf de hele dag goed gehydrateerd.

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Bevat Cafeïne (40 mg per portie). Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere of zogende vrouwen. Dit product is bedoeld voor gebruik door gezonde volwassenen en mag niet worden gebruikt door iemand met bekende medische aandoeningen. Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden! BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN!

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Water Cut:
Dosering:  4 capsules
Hoeveelheid per portieNRV% *Hoeveelheid per portieNRV% *
Vitamine C1000 mg1250%Vitamine B68 mg571%
Artisjokextract700 mgPaardebloem extract200 mg
Amerikaans cranberry-extract400 mgPeterselie-extract200 mg
Groene thee-extract  (50% polyfenolen)400 mgJuniper-extract40 mg
waarvan Caffeine40 mg
* NRV%: voedingsreferentiewaarden
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Water Cut:Glucosamine Sulfaat · 2KCl (van schaaldieren, weekdieren), dextrose, gelatine, rundergelatine, chondroïtinesulfaat, methylsulfonylmethaan (MSM), rijsmiddelen (magnesiumstearaat, tricalciumfosfaat), kleuren (titaniumdioxide, kopercomplex van chlorofylinen).
Allergenen Info

Geproduceerd in faciliteiten waar ze ook melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerken.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.