Volumass 35 is een weight Gainer met een hyper calorische formule vol eiwitten, koolhydraten en belangrijke voedingsstoffen die zorgen dat je snel droge spiermassa aankomt, zonder dat je veel vetmassa krijgt.

  • Bevat een 35% verhouding van eiwit (verkregen uit wei eiwit)
  • Met een hoge biobeschikbaarheid
  • Bevat 9 essentiële aminozuren
  • Ideaal voor voor atleten die extra voedingsstoffen nodig hebben vanwege grote spiermassa en / of grote inspanning die geleverd wordt
  • Beschikt over 45 gram koolhydraten per dosis, waarvan slechts 4 gram suiker!
  • Draagt bij tot de groei en instandhouding van spiermassa
  • Bevat creatine en taurine
 

€ 32,90
Beperkte voorraad, bestel snel
Beschrijving

Volumass 35 bevat een 35% verhouding van eiwit (verkregen uit wei eiwit), ideaal voor spiergroei, omdat wei eiwit de bron van eiwitten is met de beste biobeschikbaarheid en opnamesnelheid ter wereld. Wei-eiwit heeft een goede verteerbaarheid en aminozuursamenstelling, wat betekent dat de biologische waarde erg hoog is in vergelijking met andere voedingseiwitbronnen zoals vlees, vis, eieren of soja.

Volumass 35 heeft zijn naam te danken aan de hoge eiwitverhouding, deze is namelijk 35%. De weight gainer heeft daarnaast ook een hogere calorische waarde. Volumass 35 beschikt over 45 gram koolhydraten per dosis, waarvan slechts 4 gram suiker!

Voor het verkrijgen van energie en opbouwen van spiermassa zijn zowel eiwitten als koolhydraten van belang. Volumass 35 is erg populair bij veel atleten met verschillende lichaamstypen en stofwisselingen. Het eiwit is afgeleid van hoogwaardig, ultra gefilterd wei-eiwitconcentraat en crossflow microfilter-isolaat, beide rijk aan microfracties van eiwitten. Eiwitten zijn de bron van stikstof en onmisbare aminozuren, die het lichaam nodig heeft voor de groei en het onderhoud van het weefsel. Daarom draagt ??het eiwit in Volumass 35 bij tot de groei en instandhouding van spiermassa.

Wei-eiwit uit melk is een zogenaamd volledig eiwit, omdat het het lichaam voorziet van alle noodzakelijke aminozuren, waaronder de 9 aminozuren die essentieel zijn om via voeding of supplementen binnen te krijgen, omdat het lichaam ze zelf niet kan aanmaken.

De waarde van eiwit in het dieet is in de meeste gevallen gebaseerd op de mate waarin voedingseiwitstikstof geabsorbeerd en vastgehouden wordt door het lichaam en in staat is om dagelijkse stikstofverliezen in evenwicht te brengen. De netto-eiwitbenutting is het percentage ingenomen stikstof dat in het lichaam wordt vastgehouden en de biologische waarde (BW) geeft het percentage geabsorbeerde stikstof dat wordt vastgehouden weer. De biologische waarde geeft dus aan in welke mate eiwit geabsorbeerd wordt.

Volumass 35 bevat ook extra ingrediënten zoals creatine en taurine. Per aanbevolen portie bevat het 1250 mg creatine monohydraat waarmee verloren creatine wordt aangevuld. Het is wetenschappelijk bewezen dat ten minste een dagelijkse dosis creatine van 3 gram de prestaties verbetert bij opeenvolgende setjes van kortdurende, hoge intensiteitsoefeningen zoals gewichtstraining en intervalcardio. *

Taurine komt weer ten goede aan de werking van de hartspier. Het draagt bij aan een regelmatige hartslag en versterkt de contracties. Daarnaast draagt taurine bij aan de instandhouding van een normaal metabolisme en een normale bloeddruk.


Voedingswaarde
De voedingswaarden van Volumass 35:
Dosering: 50 g (1 lepel)
50 gRI% *100 gRI% *50 gRI% *100 gRI% *
Energie781 kJ9%1588 kJ19%Koolhydraat24 g9%48 g18%
186 kcal378 kcalvan welke suikers1,8 g2%3,6 g4%
Vet1,9 g3%3,8 g5%Eiwit19 g38%38 g76%
waarvan verzadigt0,6 g3%1,2 g6%Zout0,27 g5%0,54 g9%
NRV% **NRV% **NRV% **NRV% **
Fosfor120 mg17%240 mg34%waarvan creatine1105 mg2210 mg
Creatine monohydraat1250 mg2500 mgtaurine250 mg500 mg
Aminozuurprofiel (mg in één portie)
L-Alanine900 mgL-lysine ***1800 mg
L-Arginine400 mgL-methionine ***400 mg
L-asparaginezuur2000 mgL-fenylalanine ***600 mg
L-Cysteïne400 mgL-Proline1000 mg
L-Glutamine3400 mgL-Serine900 mg
glycine300 mgL-Threonine ***1300 mg
L-histidine ***300 mgL-tryptofaan ***300 mg
L-Isoleucine ***1200 mgL-Tyrosine500 mg
L-Leucine ***2000 mgL-valine ***1000 mg
* RI%: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal) ** NRV%: voedingsreferentiewaarden *** Essentiële aminozuren
Ingrediënten
De ingredienten van Volumass 35:Double Dutch Chocolate: ultragefilterd wei-eiwitconcentraat (uit melk , emulgator: soja-lecithine ) dat lactoglobuline, lactoferrine, lactalbumine en immunoglobuline-eiwitmicrofractica bevat; Maltodextrine, vetarm cacaopoeder (10-12%), creatinemonohydraat, dextrose, aroma (bittere chocolade), dinatriumwaterstoffosfaat, taurine, magnesiumwaterstoffosfaat, kaliumdiwaterstoffosfaat, weiproteïne-isolaat (van melk , emulgator: soja-lecithine.French Vanilla: ultragefilterd wei-eiwitconcentraat (van melk , emulgator: soja-lecithine) die lactoglobuline, lactoferrine, lactalbumine en immunoglobuline-eiwitmicrofracties bevatten; Maltodextrine, Creatine Monohydraat, Dextrose, Yoghurtpoeder ( melk ), Smaak (romige vanille), Dinatriumwaterstoffosfaat, Taurine, Magnesiumwaterstoffosfaat, Kaliumdiwaterstoffosfaat, Zoetstoffen (Acesulfame K, Sucralose), Weiproteïne-isolaat (van melk , Emulgator: Sojalecithine )Raspberry Cream: ultragefilterd wei-eiwitconcentraat (van melk , emulgator: soja-lecithine ) dat lactoglobuline, lactoferrine, lactalbumine en immunoglobuline-eiwitmicrofractica bevat; Maltodextrine, Creatine Monohydraat, zuurteregelaar (citroenzuurvrij), Quark-poeder ( melk), Flavors (Quark, Raspberry), Dinatriumwaterstoffosfaat, Taurine, Magnesiumwaterstoffosfaat, Dextrose, Kaliumdiwaterstoffosfaat, Wei-eiwit-isolaat (van melk , emulgator: soja-lecithine ), Zoetstoffen (Acesulfaam K, Sucralose), Kleur (Ponceau 4R ****) **** Kan een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing:De weight gainer is makkelijk te integreren in je dagelijkse voedingspatroon.Meng 1 portie (50 g) met 400 ml water of magere melk. Voor het beste resultaat 30 minuten na je training in te nemen.

Belangrijk:Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN!


Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Volumass 35

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.