Vitamine E van Scitec is een anti-oxidant van superieure kwaliteit dat je lichaam van de vereiste hoeveelheden vitamine E voorziet, en dus op effectieve wijze zal vechten tegen de vrije radicalen die je cellen kunnen beschadigen en ouderdomsverschijnselen kunnen versnellen.
  • Beschermt de cellen
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Versnelt het herstel na een zware fysieke inspanning
  • Verlaagt je cholesterol
  • Gaat vrije radicalen te lijf
13,50
Beschrijving
Vitamine E, vrij radicaal anti-oxidant!
Als je stress ervaart of je lichaam metabolisch actief is, vooral tijdens een zware training of wedstrijd, worden er vrije radicalen geproduceerd. Je kan deze vrije radicalen ook binnen krijgen door sommige conserveringsmiddelen en/of toevoegingen, blootstelling aan zonlicht en bijvoorbeeld door luchtvervuiling. Vitamine E is een krachtig anti-oxidant dat effectief tegen deze vrije radicalen werkt.

Onderhoudt jouw immuunsysteem
Vitame E van Scitec is een anti-oxidant supplement van superieure kwaliteit dat je lichaam van de vereiste hoeveelheden vitamine E voorziet, en dus op effectieve wijze zal vechten tegen de vrije radicalen die je cellen kunnen beschadigen en ouderdomsverschijnselen kunnen versnellen. Bovendien zal het een gezond immuunsysteem stimuleren, energieproductie verhogen en je algemene gezondheid verbeteren.

Goed voor cholesterol
Vitamin E van Scitec is 100% organisch, bevat soyaboon-olie, wat het cholesterol verlaagt en het herstel na trainingen of een wedstrijd versnelt! Vitamin E is precies dat krachtige anti-oxidant dat je nodig hebt om je lichaam te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen!
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Vitamin E:
Dosering: 1 capsulePorties per pot: 100
Hoeveelheid per portieNRV% *
Vitamine E268 mg? -TE (400 IE)2233%
(als DL-Alpha Tocopheryl Acetate)
* NRV%: Nutrient Reference Values
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Vitamin E:DL-Alpha Tocopheryl Acetate, Bovine Gelatin, Humectant (Glycerol), Water
Allergenen Info

Geproduceerd in faciliteiten waar ze ook melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerken.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.