Helaas schijnt de zon niet heel vaak in de Benelux waardoor je vrij snel een tekort aan vitamine D kan oplopen. Of je bent iemand die uberhaubt weinig buitenkomt, dan loop je ook snel een tekort op. Het bezoeken van de zonnebank is eerder schadelijk dan gezond voor je, dus het nemen van Scitec Vitamin D is bij uitstek de ideale keuze!

  • Bevordert een normaal / goed calciumgehalte in het bloed
  • Draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
  • Draagt erbij toe dat calcium en fosfor uit de voeding wordt opgenomen
  • Speelt een rol in het celdelingsproces
  • Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
  • Van belang voor het behoud van sterke tanden en het speelt een rol bij het behouden van normale werking van onze spieren
14,90
Beschrijving

Vitamine D heeft veel gezondheidsvoordelen. Het bevordert een normaal / goed calciumgehalte in het bloed. Het ondersteunt de botten van kinderen. Het draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Het draagt erbij toe dat calcium en fosfor goed uit de voeding wordt opgenomen. Het draagt bij aan het proces van celvernieuwing. Het ondersteunt de afweer van het lichaam. Het is van belang voor het behoud van sterke tanden en het speelt een rol bij het behouden van soepele spieren.

Vitamine D is op te delen in vitamine D2 en D3. Je lichaam kan zelf vitamine D3 aanmaken. Dit is vitamine D dat ook voorkomt in dierlijke voedingsmiddelen en het wordt gevormd in je huid. De zon levert een grote bijdrage aan de aanmaak van vitamine D3. Ongeveer 65% wordt door de zon aangemaakt, de rest moet je uit je voeding(supplementen) halen.

Nu is het natuurlijk niet altijd zonnig in de Benelux en kan er een tekort aan vitamine D optreden. Vooral in de winterperiode wanneer je niet heel vaak buiten komt Of als je uberhaubt weinig buitenkomt, loop je ook snel een tekort op. Het bezoeken van de zonnebank is eerder schadelijk dan gezond voor je, dus het nemen van Scitec Vitamin D is bij uitstek een ideale keuze!

Vitamin D3 van Scitec Nutrition bevat per dosering 240% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Vitamin D3:
Dosering: 1 capsulePorties per pot: 250
  Hoeveelheid per portieNRV% *
Vitamine D3 (Cholecalciferol)480 IE (12 mcg)240%
* NRV%: Nutrient Reference Values
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Vitamin D3:Vulstof (Microkristallijne cellulose), Rundergelatine, Cholecalciferol, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Kleur (Titaniumdioxide)
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing:Neem dagelijks 1 capsule Vitamine D3 bij een maaltijd.

Belangrijk: BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE DAGELIJKSE AANBEVOLEN DOSERING NIET! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan

Allergenen Info

Allergenen info:Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.