Tyrosine is een stof die bijdraagt aan de aanmaak van dopamine en zorgt dat je lekker in je vel komt te zitten. Tyrosine draagt gedurende periodes van stress bij aan een beter denkvermogen en geheugen. 

  • 1 van de 22 aminozuren die door cellen worden gebruikt om eiwitten te synthetiseren
  • Populair onder atleten om pure L-tyrosine voor de training in te nemen
  • Draagt gedurende periodes van stress bij aan een beter denkvermogen en geheugen

15,90 14,80
Beschrijving

L-tyrosine is een conditioneel essentieel aminozuur, dat van nature voorkomt in voedingsmiddelen, voornamelijk als onderdeel van eiwitten. Het bevindt zich in zowel vis, vlees en plantaardige producten zoals havervlokken, amandelen, avocado's en tarwekiemen.

Tyrosine is een stof die bijdraagt aan de aanmaak van dopamine en zorgt dat je lekker in je vel komt te zitten. Tyrosine draagt gedurende periodes van stress bij aan een beter denkvermogen en geheugen.

Om er zeker van te zijn dat tyrosine omgezet wordt in dopamine is magnesium, koper, zink en vitamine B3, B6 en B12 nodig. Mits je een gevarieerd voedingspatroon hebt, kan je er zeker van zijn dat tyrosine wordt omgezet in dopamine.

Het is een van de 22 aminozuren die door cellen worden gebruikt om eiwitten te synthetiseren. Het is populair onder atleten om pure L-tyrosine voor de training in te nemen.


Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Tyrosine:
Dosering: 2 capsulesDoseringen per verpakking: 50
Hoeveelheid per portie
L-Tyrosine1000 mg
Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition Tyrosine:

L-tyrosine, rundergelatine, dextrose, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleuren (titaniumdioxide, zwart ijzeroxide, briljant zwart bn)

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Neem 2 capsules per dag 60 minuten voor uw training.

Belangrijk: BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.