Tyrosine van Nutrend is een belangrijke bouwsteen voor de aanmaak van dopamine, adrenaline, noradrenaline en het schildklierhormoon. Allemaal nodig om de stofwisseling en het zenuwstelsel te ondersteunen.

  • Draagt bij aan de instandhouding van een normale stofwisseling en ondersteunt het zenuwstelsel
  • Speelt een belangrijke rol bij de creatie van eiwitten en staat bekend om zijn vermogen het humeur te verbeteren en stress te bestrijden
  • Kan ook bijdragen aan intensievere training, het voorkomen van overtraining en ondersteuning van een gezonde lichaamsbouw
  • 500 mg L-tyrosine per capsule

15,40 13,10
Beperkte voorraad, bestel snel
Beschrijving
Ondersteuning zenuwstelsel en stofwisseling

L-tyrosine is een niet-essentieel aminozuur waarvan de aanwezigheid de stofwisseling positief beïnvloedt. Onder normale omstandigheden kan het lichaam L-tyrosine uit L-fenylalanine aanmaken, maar tijdens een intensieve fysieke activiteit of indien er door een bepaald voedingspatroon een tekort optreedt, is het raadzaam om dit aminozuur gevallen aan te vullen.

Tyrosine is één van de twintig natuurlijk voorkomende α-aminozuren die voor eiwitsynthese worden gebruikt, tyrosine maakt deel uit van vrijwel elk eiwitmolecuul. Het kan verkregen worden uit voedsel als vlees of vis en plantaardige producten als tarwekiemen; havervlokken, amandelen, pecannoten, pompoenpitten, sesamzaad, limabonen, avocado's en sojabonen.

Het is populair onder atleten om pure L-tyrosine in te nemen voor trainingen, vooral met cafeïne.


Voedingswaarde
TYROSINE van Nutrend voedingswaarden :
100 g2 caps3 caps4 caps
L-tyrosine80,6 g1 000 mg1 500 mg2 000 mg
1 capsule = 620 mg
Nettogewicht: 74,4 g
 
Ingrediënten
TYROSINE van Nutrend voedingswaarden :L-Tyrosine, gelatinecapsule (gelatine, titaniumdioxidekleuring)
Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen dosering: dosis afhankelijk van uw gewicht. Tot 50 kg 2 capsules, tot 75 kg 3 capsules en meer dan 75 kg 4 capsules 30-40 minuten voor lichamelijke activiteit. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Allergenen Info
Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt. Voedingssupplement, speciaal samengesteld voor sporters. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden!
Bewaaradvies
Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Tyrosine

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.