Scitec Nutrition - Turbo Ripper - 100 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Turbo Ripper - 100 capsules

Sterke en langdurige aanhoudende stimulatie! Ondersteund het afvallen en kunnen doortrainen tijdens een dieet. Zorgt tevens voor een flinke boost van jouw immuunsysteem.

  • Met L-Carnitine
  • Groene Thee extract
  • Tyrosine
  • Bitter Orange
  • 200 mg Cafeïne

31,50 29,60
Beschrijving

Hoge doses cafeïne, carnitine, groene thee, Synephrine en meer!

TURBO RIPPER bevat heel veel ingrediënten die je kent en waar je van houdt - in aanzienlijke doses! Je kent waarschijnlijk wel L-Carnitine? Scitec gerbuikt niet de gewone L-Carnitine, maar de meer complexe Acetyl L-Carnitine (ALC) in een enorme dosis. Naast deze dosis is het niet meer nodig om Carnitine apart in te nemen.

Catechines zijn antioxidanten die jouw gezondheid beschermen

Je hoeft ook geen van de andere ingrediënten te nemen die TURBO RIPPER in één portie levert bijvoorbeeld de catechine-rijke groene thee-extract. Je zult niet heel vaak van het woord catechine hebben gehoord maar catechines hebben een belangrijke functie voor je gezondheid. Het is een zeer sterke antioxidant die je beschermt tegen beroertes, hart en vaatziekten en nog meer naren dingen, Bijkomend leuk voordeeltje, het ondersteund ook bij het afvallen. Tyrosine is de voorloper van veel belangrijke hormonen en neurotransmitters en Bitter Orange-extract staat voor Synephrine.

Met NEWCAFF ™ voor langzame afgifte cafeïneBovendien geeft TURBO RIPPER je een serieuze cafeïnestoot van 200 milligram per portie uit verschillende bronnen, waaronder de gedeponeerde NEWCAFF ™ micro-ingekapselde cafeïne met langdurige afgifte! Het is een nieuw systeem voor het afleveren van cafeïne, dat zijn totale cafeïnegehalte gedurende ongeveer 4 uur afgeeft.

Voedingswaarde

Grootte van een portie: 4 capsules
Hoeveelheid per portieHoeveelheid per portie
Acetyl L-Carnitine HCl1500 mgL-Tyrosine500 mg
verstrekt L-Carnitine979 mgNEWCAFF ™ Micro-ingekapselde cafeïne met langdurige afgifte133 mg
Citrus aurantium500 mgverstrekt cafeïne100 mg
verstrekt Synephrine20 mgCafeïne watervrij57 mg
Groene thee-extract (gestandaardiseerd op 50% polyfenolen)500 mgExtract van cayennepeper50 mg
verstrekt EGCG80 mgTotaal cafeïne(uit alle bronnen)200 mg
verstrekt cafeïne43 mg
Ingrediënten

Acetyl L-Carnitine HCl, rundergelatine, citrus aurantium (fruit) 10: 1 extract, camellia sinensis (blad) 8: 1 extract, L-tyrosine, micro-ingekapseld calcium (emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren) , Antiklontermiddel (magnesiumstearaat), watervrij calcium, capsicum frutescens (fruit) 10: 1 extract.

Gebruiksaanwijzing

Begin met 1 capsule 1-2 keer per dag om de tolerantie van stimulerende middelen te beoordelen! Een volledige portie is 4 capsules per dag. Dagelijkse dosis niet overschrijden.

Cyclusgebruik: 8-12 weken gebruiken, daarna minimaal 2 weken vrij nemen. Vermijd tijdens het gebruik andere bronnen van stimulerende middelen! Dit product geeft een aanhoudende afgifte van cafeïne gedurende ongeveer 4 uur na inname!

Maximale dosis groene thee EGCG is 800 mg per dag. Niet consumeren op een nuchtere maag of in combinatie met andere groene thee producten. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Gebruik dit product in combinatie met voeding als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.Als u gezondheidsproblemen heeft, raadpleeg dan voor gebruik uw arts! Bevat 200 mg cafeïne per portie.  BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden!

Allergenen Info

Vervaardigd in een faciliteit waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren worden verwerkt.

Bewaaradvies

Op en droge en koele donkere plaats bewaren. 

Turbo Ripper

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.