TUDCA + NAC vertegenwoordigt een zorgvuldig samengestelde combinatie van ingrediënten die samenwerken om de lever te ondersteunen en te maximaliseren, Met een hoog antioxidanten level.

  • Kan bijdragen aan het behoud van een optimale productie van lever en antioxidanten
  • Geschikt voor vegetariërs & veganisten
  • Plantaardige veggie shell zeer geschikt voor consumenten met dieet-, religieuze ofculturele beperkingen
  • Halal gecertificeerd product
  • Helpt de lever te reinigen
 
Tijdelijk uitverkocht
Voedingswaarde

VoedingswaardePer serving 3 caps
N-Acetyl-L-Cysteine (NAC)900 mg
Tudca (Tauroursodeoxycholic Acid)800 mg
Ingrediënten

N-Acetyl-L-Cysteïne (NAC), TUDCA (Tauroursodeoxycholzuur), Vulstof (Microkristallijne cellulose), Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat).Capsuleomhulsel (hydroxypropylmethylcellulose).

Elk ingrediënt in dit product is zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd via ons kwaliteitsmanagementsysteem om u het hoogste niveau van zekerheid te bieden.Eindproducten worden geproduceerd en verpakt in een ISO 22000, BRC, GMP & Halal geaccrediteerd laboratorium.

Dit product heeft een kenmerkende geur, die van nature voorkomt en inherent is aan de opname van N-Acetyl-L-Cysteïne (NAC).Dit verandert op geen enkele manier de prestaties van het product.

Gebruiksaanwijzing

Voor een optimaal resultaat, neem eenmaal daags één portie (3 capsules), bij voorkeur 's ochtends, 30-45 minuten voor uw ontbijt.

Raadpleeg een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voordat u dit product gebruikt.Niet gebruiken bij bejaarden, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of jonger zijn dan 18 jaar. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.Voedingssupplementen mogen een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezond trainingsplan niet vervangen.

Allergenen Info

Gemaakt in een faciliteit die melk, soja, gluten en producten daarvan verwerkt.

Bewaaradvies

BEWAAR DIT PRODUCT OP EEN KOELE, DROGE PLAATS BUITEN BEREIK VAN KINDEREN.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.