Tribulus Terrestris Turbo

Nutrend

Nutrend - Tribulus Terrestris Turbo - 120 capsules - Thumbnail
Nutrend - Tribulus Terrestris Turbo - 120 capsules

Extract van de vruchten van Tribulus terrestris, ook bekend als geitenkop, met een hoog gehalte aan steroïde saponinen en die op natuurlijke wijze de testosteronproductie stimuleert. Voor betere trainingen en betere resultaten!

  • Groter uithoudingsvermogen
  • Meer kracht
  • Betere pomp
  • Bouwen van spiermassa
  • Met zink
 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving
Extract van de vruchten van Tribulus terrestris, ook bekend als geitenkop, met een hoog gehalte aan steroïde saponinen. Tribulus terrestris helpt om de spiermassa en energieniveaus te handhaven. Het ondersteunt ook de normale werking van het voortplantingssysteem en verbetert het herstel. Dit product is vooral geschikt voor mannen die vanwege hun leeftijd al meer vermoeidheid en verminderd herstel opmerken.
  • 500 mg van het vrucht-extract per capsule
Bestemd voor: niet zo actieve mensen en mensen die worden getroffen door stress en hoge lichamelijke en geestelijke belasting.
Voedingswaarde

TRIBULUS TERRESTRIS TURBO

100 g1 capsule
Tribulus terrestris-extract60 g300 mg
Zink2000 mg = 20.000% *10 mg = 100% *
Pantotheenzuur1200 mg = 20.000% *6 mg = 100% *
* Referentie-inname
1 capsule: 500 mg
Gewicht van de inhoud van de verpakking: 60 g
Ingrediënten

Ingrediënten: Tribulus terrestris-extract (min. 40% saponinen), gelatinecapsule (gelatine, kleurstoffen titaandioxide en ijzeroxide), zinkgluconaat, vulstof magnesiumstearaat, D-calciumpantothenaat.

Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen dosering: max. 1 capsule per dag, voor een maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Gebruik: volgens de aanbevolen dosering, de capsule inslikken en afspoelen met voldoende water. Alcoholische dranken en melkdranken zijn niet geschikt. Kauw niet op de capsule! Eenmaal geopend, bewaar bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en gebruik binnen 3 maanden.
Allergenen Info
Extract van de vruchten van Tribulus Terrestris (Puncture vine). Bevat 60% saponinen. Waarschuwing: voedingssupplement, speciaal samengesteld voor atleten. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden! Bewaren op een droge plaats, bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en uit de buurt van direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.  

Tribulus Terrestris Turbo

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.