Scitec Nutrition - Testo Punch - 120 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Testo Punch - 120 capsules
TESTO PUNCH is een ultra geavanceerde, uitgebreide ondersteuningsmatrix met krachtige ingrediënten!
  • Bevat 12 natuurlijke ingrediënten
  • Met Maca
  • Met vitamine B5, B6, D en Zink
 
28,90 27,15
Beschrijving

TESTO PUNCH is een ultra geavanceerde, uitgebreide ondersteuningsmatrix met 12 zorgvuldig geselecteerde, krachtige ingrediënten!

Naast DAA (D-asparaginezuur) en kruideningrediënten - inclusief Maca - levert het belangrijke vitamines en mineralen! Maca is van oudsher gebruikt als afrodisiacum, het is een legendarische seksbevorderende wortel. Testofen® is een fenegriek extract met een minimum van 50% Fenuside ™. Fenegriek is een bekend, veelzijdig kruid dat meer dan 100 fytochemische bestanddelen bevat, waaronder furostanol-saponinen en steroïde saponinen. Hoewel Fenegriek meerdere toepassingen heeft, is aangetoond dat Testofen® het seksuele verlangen verhoogt en helpt de seksuele gezondheid en spiermassa te behouden. De groep Saponin-glycosiden waarvoor Testofen is gestandaardiseerd, wordt Fenuside ™ genoemd.

Vitamine B5 draagt bij tot de normale synthese en het metabolisme van steroïde hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters.

Vitamine B6 helpt bij de regulatie van hormonale activiteit en vermindert vermoeidheid en vermoeidheid. Vitamine D draagt bij tot het behoud van de normale spierfunctie en speelt een rol in het proces van celdeling.

Zink draagt bij tot de normale vruchtbaarheid en voortplanting en tot het behoud van normale testosteronniveaus in het bloed.

Brandnetelignanen kunnen helpen de binding van geslachtshormoonbindend globuline (SHBG) aan testosteron te verminderen! Brandnetelextract kan het beste worden gebruikt met Saw Palmetto!

Vitamine D draagt bij tot het behoud van de normale spierfunctie en speelt een rol in het proces van celdeling. Zink draagt bij tot de normale vruchtbaarheid en voortplanting en tot het behoud van normale testosteronniveaus in het bloed.

TESTO PUNCH biedt een volledige maandcyclus!
 

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvoor! Buiten het bereik van kinderen houden! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden

Voedingswaarde

De voedingswaarden van Scitec Nutrition Testo Punch:

Dosering: 4 capsulesPer verpakking: 120 capsules
Hoeveelheid per portieNRV% **Hoeveelheid per portieNRV% **
Pantothenic Acid (Vitamine B5)0,9 mg15%Zink6,0 mg60%
Vitamine B60,84 mg60%Quercetine dihydraat100 mg
Vitamine D35,0 mcg100%borium3,6 mg
"TESTO PUNCH" COMPLEX3000 mg
- D-asparaginezuur (2000 mg)- Avena sativa-extract (100 mg)
- Nettle-extract (600 mg)- Testofen® Fenegriek-extract (100 mg)
- Maca-poeder (100 mg)- Saw Palmetto-extract (100 mg)
** NRV%: nutriëntenreferentiewaarden
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Testo Punch:D-asparaginezuur, rundergelatine, urtica dioica (blad) 10: 1 extract, Avena sativa (zaad) 5: 1 extract ( haver ), Lepidium meyenii (wortel) poeder, quercetine geëxtraheerd uit Sophora japonica bud (84%), Serenoa repens (Fruit) 12: 1 extract, Testofen® Trigonella foenum-graecum (zaad) extract (50% Fenuside ™), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), boorzuur, zinksulfaatmonohydraat, cholecalciferol, Calcium D-Pantothenaat, Pyridoxine HCl
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules bij het ontbijt en 2 capsules bij het avondeten.

Allergenen Info

Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren worden verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Testo Punch

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.