De M Double You “Stack 5 capsules” stimuleert snel afvallen door te zorgen voor een hoge vetverbranding en dit om te zetten naar bruikbare energie. De hoogwaardige ingrediënten en kruiden in deze sterke fatburner zorgen dat de trek in zoetigheid vermindert en de vetverbranding en spiergroei wordt gestimuleerd. Deze combinatie staat garant voor snel afvallen, vooral in combinatie met sporten. Het stimuleert vetverbranding voor, tijdens en na een training door het stimuleren van de stofwisseling.

  • Stack 5 capsules stimuleert de stofwisseling en vetverbranding voor, tijdens en na de training. Snel afvallen wordt daardoor gestimuleerd
  • Het vermindert hongergevoel en de eetlust. Hierdoor zal je snel afvallen
  • Thermogene afslankformule op basis van kruiden, L-Carnitine en Chroom Picolinaat
  • Door de extra toegevoegde dosering L-Carnitine is dit een completere formule dan de M Double You Stack 2

 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving
Meer energie, meer afvallen

De M Double You “Stack 5 capsules” stimuleert snel afvallen door te zorgen voor een hoge vetverbranding en dit om te zetten naar bruikbare energie.
Verminderde trek en stimulatie van spiergroei
De hoogwaardige ingrediënten en kruiden in deze sterke fatburner zorgen dat de trek in zoetigheid vermindert en de vetverbranding en spiergroei wordt gestimuleerd. Deze combinatie staat garant voor snel afvallen, vooral in combinatie met sporten. Het stimuleert vetverbranding voor, tijdens en na een training door het stimuleren van de stofwisseling.

Snel afvallen
Snel afvallen klinkt als muziek in de oren maar mag niet zorgen voor afbraak van spieren. Daarom raadt M Double You aan om ” Stack 5 capsules” in combinatie met sporten of trainen te gebruiken. Door goed te letten op gezond en voldoende te eten en verantwoord te sporten, wordt Stack 5 beter opgenomen in het bloed en zorgt ervoor dat snel afvallen ook goed voelt. De Stack 5 capsules van M Double You zijn te gebruiken om jouw dieet en trainingsplan compleet te maken en te ondersteunen. Vetverbranding stimuleren en snel afvallen gaan hand in hand met sporten. Dat Stack 5 capsules ook de eetlust remmen, is mooi meegenomen. Weg met het hongergevoel.

Hoe werkt het precies?
De M Double You Stack 5 capsules is een afslanksupplement dat de vetverbranding stimuleert en versterkt. Het hoogwaardig ingrediënt Chroom Picolinaat is toegevoegd om het hongergevoel en de eetlust te verminderen. L-Carnitine is het enige aminozuur dat de vetcellen door de celwand heen kan transporteren en zo door naar de mitochondriën. Daar worden de vetzuren geoxideerd. Oftewel omgezet tot daadwerkelijk energie. Ideaal voor extra vetverbranding en dus de verbranding te versnellen en wordt snel afvallen gestimuleerd.

De voordelen van de M Double You Stack 5 capsules:

  • Stimuleert de stofwisseling.
  • Stimuleert extra vetverbranding voor, tijdens en na de training, hierdoor wordt snel afvallen gestimuleerd.
  • Het vermindert hongergevoel en de eetlust.
  • Snel afvallen.
  • Thermogene afslankformule voor vetverbranding op basis van hoogwaardige ingrediënten,  kruiden, L-Carnitine en Chroom Picolinaat.

 
Voedingswaarde
De voedingswaarden van de Stack 5 (capsules) van M Double You:
Stack 5
Samenstelling per1 capsule4 capsules
Guarana (cafeïne 22%)200 mg800 mg
HCA (Garcinea Cambogia)200 mg800 mg
L-Carnitine tartraat125 mg500 mg
Kola noot (cafeïne 10%)75 mg300 mg
Witte wilgen bast (Salicine 25%)50 mg200 mg
Groene thee (cafeïne 10%)25 mg100 mg
Chroom50 µg (40%)*200 µg (160%)*
* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Ingrediënten
De ingrediënten van de Stack 5 (capsules) van M Double You:
Ingrediënten
Ingrediënten: guarana (gestandaardiseerd op 22%), garcinea cambogia, aminozuren (l-carnitine, l-tartrate), gelatine (capsule), kola noot (10%), witte wilgen bast, groene thee (50%), kleurstof (titaan dioxide, indigokarmijn, tartrazine), mineraal (chroom 454), gelatine (E421 capsule). Bevat soja.
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule bij het ontbijt, 1 capsule bij de lunch en 1 capsule een uur voor de training met een glas water. Neem op niet trainingsdagen 1 capsule bij ontbijt, 1 capsule bij de lunch en de laatste 1 capsule bij het avondeten . Niet later innemen dan 18.00 uur i.v.m. slapeloosheid. 

Allergenen Info

Bevat soja, zwaveldioxide en sulfieten.

Bewaaradvies

Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren.

Niet gebruiken bij hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, en schildklier-, nier-, en prostaataandoeningen. Gebruik geen Stack 5 bij zwangerschap, borstvoeding of in combinatie met MAO-remmers. Niet te gebruiken door personen onder de leeftijd van 18 jaar. Neem in geval van overdosering direct contact op met je huisarts. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.