Shred X Fat Burner

Applied Nutrition

Shred X is een product dat voorop loopt op het gebied van innovatie en een unieke combinatie van vertrouwde en populaire ingrediënten biedt om een ​​groot aantal trainingsdoelen te ondersteunen.

  • Chroom: draagt ​​bij aan het metabolisme van macronutriënten
  • Totaal cafeïnegehalte 278 mg
  • B-vitamines dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid gedurende de dag
  • Veggie Caps
  • Halal gecertificeerd product
 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Met populaire ingrediënten om je gewicht in de hand te houden

Paar voorbeelden: 

Chroom: helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden en draagt bij aan een normale stofwisseling van Koolhydraten, vet en eiwitten.

Cafeïne: ondersteunt het reactievermogen, scherpte tijdens fysieke inspanning, goed voor het concentratievermogen, helpt om langer te kunnen trainen.

Cayennepeper: nauw verwant aan de jalapeno en paprika. Bevordert de vetverbranding, spijsvertering en helpt bij het op peil houden van je lichaamsgewicht. Het eten van deze rode peper zorgt ervoor dat je gaat zweten.

Olijfbladeren extract: draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, ondersteunt het behoud van gezonde spijsvertering en is een antioxidant en helpt gezonde cellen en weefsel behouden.

Choline: draagt bij aan het behoud van de structuur van celmembranen, draagt bij tot de instandhouding van de normale leverfunctie. Heeft een rol in productie en afbraak van homocysteïne.

GBB (Gamma-Butyrobetaïne ethylester)is het molecuul dat uw lichaam omzet in L-Carnitine wanneer het op natuurlijke wijze zijn eigen carnitine produceert. Zorgt voor thermogenese en zweten.

Vitamine B12: activeert je natuurlijke energie in het lichaam, draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid, draagt bij aan de geestelijke veerkracht

Voedingswaarde
Per portie RI %
Groene Thee (95% polyfenolen) 400 mg
Caffeine watervrij 250 mg
Cayennepeper 200 mg
Olijfbladeren extract 200 mg
L-tyrosine 150 mg
L-theanine 150 mg
Choline 150 mg
TeaCrine® 100 mg
GBB 25 mg
Vitamine B3 16 mg 100,40%
BioPerine® 5 mg
Vitamine B6 5 mg 358%
Vitamine B12 200 mcg 8000%
Chroom 120 mcg 300%
Ingrediënten

Groene thee-extract (95% polyfenolen), watervrije cafeïne, cayennepeper, olijfbladextract (gestandaardiseerd voor 30% oleuropeïne), L-tyrosine, L-theanine, cayennepeper, cholinebitartraat, TeaCrine® (als theacrine), plantaardige capsuleschil : Hydroxypropylmethylcellulose, gamma-butyrobetaïne-ethylester HCL, plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide, vitamine B3 (als nicotinamide), BioPerine® (zwarte peper-extract), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), vitamine B12 (als cyanocobalamine), chroompicolinaat.

Gebruiksaanwijzing

Consumeer dagelijks 3 capsules met voedsel.

Neem contact op met een gekwalificeerde arts voordat u dit product gebruikt als u jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u een bekende of vermoede medische aandoening(en) heeft en of een recept of OTC-medicatie gebruikt.

Hoog cafeïnegehalte. Niet te gebruiken ter vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Overschrijd het aanbevolen gebruik niet.

Allergenen Info

niet bekend

Bewaaradvies

Bewaar dit product op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen.

Shred X Fat Burner

Applied Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.