Selenium is een sporenmineraal dat je opneemt via water en voedselbronnen zoals Braziliaanse noten, gevogelte, zeedieren, haver en bruine rijst. Regelmatige inname van Selenium levert voordelen voor de gezondheid op.
  • Goed voor de conditie van je haar, huid en nagels
  • Zorgt mede voor een goede weerstand
  • Helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf
  • Is essentieel voor de productie van schildklierhormonen
  • Goed voor de vruchtbaarheid van de man
€ 6,90
Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

Dit mineraal is aanwezig in elke menselijke cel en is essentieel om een uitstekende gezondheid van het lichaam te handhaven.

Regelmatige inname van Selenium levert voordelen voor de gezondheid op.  Selenium is goed voor de conditie van je haar, huid en nagels. Zorgt mede voor een goede weerstand. Helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Is essentieel voor de productie van schildklierhormonen. Ten slotte is selenium goed voor de vruchtbaarheid van de man.

Of je nu iemand bent die nooit sport of een top atleet bent, het aanhouden van een gezond seleniumgehalte is belangrijk om je lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren en van eerdergenoemde voordelen te profiteren.

Gebruiksaanwijzing: Neem een ??portie (1 tablet) per dag.

Allergeneninfo: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Selenium:
Portiegrootte: 1 tabletDoseringen per verpakking: 100
Hoeveelheid per portieNRV% *
Selenium50 mcg91%
* NRV%: Nutrient Reference Values
Ingrediënten
De ingrediënten van Scitec Nutrition Selenium:Verdikkingsmiddelen (calciumwaterstoffosfaat, microkristallijne cellulose), met selenium verrijkte gisten, antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.