Protein Pudding

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition - Protein Pudding - Panna Cotta | 400 gram - Thumbnail
Scitec Nutrition - Protein Pudding - Double Chocolate | 400 gram - Thumbnail
Scitec Nutrition - Protein Pudding - Panna Cotta | 400 gram
Scitec Nutrition - Protein Pudding - Double Chocolate | 400 gram
Protein Pudding betekent geen schuldgevoel meer bij het eten van een toetje. Het bevat kwalitatief hoogwaardige eiwitten met een hoge biologische waarde en opneembaarheid. Maak het nog eenvoudiger om aan voldoende eiwitten te komen!
  • Verwen jezelf zonder schuldgevoel!
  • Elk portie bevat 30 gram hoge kwaliteit eiwit
  • Ter ondersteuning van spieropbouw/spierkracht/spiermassa
  • Met whey-eiwit en caseïne eiwit
  • Profiteer zowel van directe opname én een vertraagde afgifte van eiwitten
€ 22,90 € 19,47
Beperkte voorraad, bestel snel
Beschrijving

Bij het eten van Scitec Protein Pudding krijgt het lichaam kwalitatief hoogwaardige eiwitten binnen. Deze eiwitten bestaan uit aminozuren die essentieel zijn voor de spieropbouw. Wanneer er krachtinspanningen worden geleverd ontstaan er kleine spierscheurtjes en deze worden opgevuld door eiwitten. Het is dus belangrijk dat je als (kracht)sporter voldoende eiwitten binnenkrijgt om de spieren te laten herstellen en spiergroei te stimuleren. In elk portie Scitec Protein Pudding zit 30 gram hoge kwaliteit eiwit. Dit toetje kan je dus ook gebruiken als jouw nieuwe bron van eiwit inname!

Door de toevoeging van extra whey-eiwit en caseïne eiwit profiteer je van een directe opname én een vertraagde afgifte van eiwitten. Door de toevoeging van whey-eiwitten kan het lichaam direct aminozuren in het lichaam opnemen en wordt het herstelproces van de spieren versneld. Door de toevoeging van caseïne eiwitten kunnen je spieren ook de uren na het eten van de pudding blijven herstellen door de vertraagde afgifte van eiwitten.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik een shaker om 1 portie (40 gram) poeder te mengen met 250 ml water en schud krachtig totdat het dik wordt. Giet het dan in een kom en eet het na of in plaats van een van je maaltijden. Gekoelde pudding is nog lekkerder! Consumeer binnen 2 dagen, bewaar bij 4°C!

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Gebruik dit product als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvoor. Buiten het bereik van kinderen houden.

 

 

 

 

 

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Protein Pudding:
40 gRI% **100 g40 gRI% **100 g
Energie609 kJ7%1526 kJkoolhydraten1,7 g1%4,3 g
144 kcal360 kcalvan welke suikers1,6 g2%4.0 g
Vet1,9 g3%4,8 gEiwit30 g60%75 g
waarvan verzadigt0,8 g4%2,0 gZout*0,04 g1%0,10 g
* Het zoutgehalte is te wijten aan de aanwezigheid van natuurlijk natrium ** RI%: Referentie Inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Protein Pudding:Double Chocolate: Calciumcaseïnaat (uit melk ), Weiproteïneconcentraat (van Milk , emulgator: soja lecithine ), Fatty Milk Powder, verdikkingsmiddelen (Xanthaangom, Carrageen), Fat-cacaopoeder (10-12%), smaakstoffen (Chocolade praline, Donkere chocolade, donkere chocolade), Zoetstoffen (Sucralose, acesulfaam K)Panna cotta: Calciumcaseïnaat (uit melk ), Weiproteïneconcentraat (van Milk , emulgator: soja lecithine ), Fatty Milk Powder, verdikkingsmiddelen (xanthaangom, Carrageen) , Smaken (vanille, yoghurt, room), Quark Powder (from Milk ), Zoetstoffen (Sucralose, Acesulfame K)

Protein Pudding

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.