Vitargo Post is een unieke koolhydraat-formule met zeer hoge eiwitten, een superieure energiedrankje dat glucose, maltodextrine en sucrose bevatten. Vitargo transporteert sneller door de maag dan welk ander koolhydraat dan ook voor een onmiddellijke stoot aan energie.
  • Voor herstel en opbouw van spieren
  • Bron van energie
  • Volledig glutenvrij
  • Geen verboden stoffen
  • Prestatieverbetering tot wel 23%
 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving
Revolutionaire bron aan energie
Vitargo Post is bij uitstek geschikt voor opbouw en herstel van spierweefsel, voor, tijdens en na jouw trainingen.
Vitargo is een revolutionaire energiedrank met een  bron aan energie die wordt gebruikt door olympische atleten, medische professionals en miljoenen mensen die hun gezondheid, fysieke, en uiterlijk willen verbeteren.

Met glucose, maltodextrine en sucrose
Vitargo Post is een unieke koolhydraat-formule met zeer hoge eiwitten, een superieure energiedrankje dat glucose, maltodextrine en sucrose bevatten. Vitargo transporteert sneller door de maag dan welk ander koolhydraat dan ook voor een onmiddellijke stoot aan energie. Als je serieus aan het trainen bent zorg dan dat je lichaam toegang heeft  tot goede koolhydraten of als je niet wilt dat je lichaam halverwege je wedstrijd crasht, kies dan voor Vitargo.

Sneller uit je maag
Met normale sportdranken is gebleken dat sporters tijdens het trainen vaak opgeblazen raken of maagkrampen ervaren. Universiteitsonderzoekers hebben aangetoond dat Vitargo meer dan 2 keer sneller uit de maag verdween dan andere toonaangevende sportdranken. Klinische studies bewijzen ook dat Vitargo de glycogeenwaarden 68% sneller aanvulde, wat een prestatieverbetering tot 23% mogelijk maakte na slechts twee uur gebruik! Vitargo heeft een zeer lage osmolaliteitsstructuur, die verwijst naar de hoeveelheid water die erin wordt opgenomen. Dit zorgt voor eenvoudiger transport van energie terwijl het risico op kramp wordt geminimaliseerd.

Hoogste kwaliteit
Vitargo is wereldwijd een favoriete brandstofbron onder atleten, niet alleen vanwege de superieure energielevering en de klinische onderzoeken, maar omdat het volledig glutenvrij is en wordt gefabriceerd in een fabriek die alleen het hoogste kwaliteit zetmeel produceert. In Vitargo zitten gegarandeerd geen onzuiverheden of verboden stoffen.
Voedingswaarde
Vitargo Post van Vitargo voedingswaarden: 
ACTIEVE INGREDIËNTEN:
portie:100g
Aantal porties:20
verpakking:2kg
inhoud:incl:% RWS *
Energiewaarde1576kJ / 377kcal
vetten1g
Verzadigde vetten1g
koolhydraten68g
                       inclusief eenvoudige suikers2g
                       inclusief zetmeel66g
eiwit24g
zout0.08
Ingrediënten
Vitargo Post van Vitargo Ingrediënten: zetmeel, weiproteïneconcentraat (uit melk), aroma, kleur (bietenpoeder (voor aardbeiensmaak)), zoetstoffen (E950, 955). Allergie-informatie: Bevat melkeiwitten en kan sporen van eieren en soja bevatten.
Gebruiksaanwijzing

Vul een fles met 200 ml water, voeg 3 maatscheppen (100 g) toe en voeg 300-400 ml water toe.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.