PEM Cooking Spray

M Double You

M Double You - PEM Cooking Spray - 200 ml THT 30-06-2024 - Thumbnail
M Double You - PEM Cooking Spray - 400 ml (2-pack) - Thumbnail
M Double You - PEM Cooking Spray - 800 ml (4-pack) - Thumbnail
M Double You - PEM Cooking Spray - 200 ml - Thumbnail
M Double You - PEM Cooking Spray - 200 ml - Thumbnail
M Double You - PEM Cooking Spray - 200 ml THT 30-06-2024
M Double You - PEM Cooking Spray - 400 ml (2-pack)
M Double You - PEM Cooking Spray - 800 ml (4-pack)
M Double You - PEM Cooking Spray - 200 ml
M Double You - PEM Cooking Spray - 200 ml - Thumbnail

De PEM Cooking Spray is een bakspray, speciaal ontwikkeld op basis van raapzaadolie. Raapzaadolie is rijk aan antioxidanten, omega 3, omega 6 en omega 9 en bevat minder verzadigde vetten in vergelijking met andere plantaardige oliën. De raapzaadolie wordt gewonnen uit raapzaad. De raapzaad die wij gebruiken voor de PEM Cooking Spray is GMO-vrij en niet genetisch gemanipuleerd en is afkomstig uit Europa.

  • Dé anti aanbakspray
  • Cholesterolvrij
  • Rijk aan antioxidanten
  • Rijk aan omega 3, 6 en 9
  • Op basis van natuurlijke oliën
  • GMO vrij en niet genetisch gemanipuleerd
5,90 3,85
Beschrijving

Natuurlijk wil jij niet bakken of grillen in boter, vet of margarine. De PEM Cooking spray past prima in een cholesterolverlagend dieet. Eén spray van de PEM Cooking Spray van ongeveer 1/8 seconde is al een prima dosering in je bak of grillpan. Het is de ideale en veelzijdige anti-aanbakspray om dagelijks mee te bakken, grillen of te braden.

Voedingswaarde

De voedingswaarden van M Double You PEM Cooking Spray:

Pem Cooking Spray
Voedingswaarde
Samenstelling per 100 ml
Energie3226J/785kcal
Vetten87 g
Verzadigde vetzuren
7,2 g
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren53 g
Meervoudig onverzadigde vetzuren27 g
Koolhydraten0
Waarvan suikers0
Vezels
Protein
Zout
0
0
0
Ingrediënten

De ingrediënten van M Double You PEM Cooking Spray:

Ingrediënten
Ingrediënten: plantaardige olie: raapzaadolie, water, emulgator: zonnebloemlecithine (E322), mono- 100mlen diglyceriden van vetzuren (E471), voedingszuur: citroenzuur (E330), drijfgas: propaan (E944) / butaan (E943a).

Waarschuwing: Gebruik PEM uitsluitend als aangegeven.

Gebruiksaanwijzing
Belangrijk: Goed schudden voor gebruik. Houdt de spuitbus ondersteboven tijdens het insprayen van het bakoppervlak van de pan. Gebruiksaanwijzing: Spray de PEM Cooking Spray voor de duur van 1 seconde, vanaf 30 cm afstand op het bakoppervlak van een koude pan. Eén seconde spray is voldoende om een pan met doorsnede van 25 cm in te vetten en bevat minder dan 1 gram vet. Gebruik PEM uitsluitend als aangegeven. PEM is ontvlambaar. Buiten bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 graden C.
Bewaaradvies

GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C/ 122°F. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

PEM Cooking Spray

M Double You

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.