De Performance O Booster is een natuurlijk product dat jouw energiepeil een boost geeft, bovendien verbetert het uithoudingsvermogen en de kracht.

  • Stimuleert op natuurlijke wijze het lichaamseigen testosteronniveau
  • Stimuleert spier- en krachtopbouw
  • Verbetert het uithoudingsvermogen
  • Natuurlijk en hormoon-vrij
  • Geeft een echte boost
  • Rijk aan essentiële aminozuren

19,90 17,30
Beschrijving

Boost yourself

Het voedingssupplement O Booster van Performance met: zink, magnesium, vitamine B6, tribulus, maca en fenegriek voor sporters die hun testosteron een boost willen geven. Elk van deze ingrediënten ondersteunt de productie van testosteron. Alle ingrediënten samen maakt van deze formule een sterk waardevol supplement voor een optimaal resultaat.

Betere pomp

Tribulus Terrestris bevat een hoog gehalte aan Protodioscin en Saponins/Sapogenins. Studies tonen aan dat een voldoende hoog gehalte aan Protodioscin noodzakelijk is om een hoger testosteron effect te krijgen en heeft vaatverwijdende eigenschappen. Dit geeft als resultaat: Een betere “pomp”, meer kracht en een langere uithouding, waardoor sneller extra spiermassa kan gevormd worden.

Beter uithoudingsvermogen

De Peruaanse ginseng zoals de  maca-plant ook wel wordt genoemd en wetenschappelijk bekend als Lepidium meyenii. Macawortel poeder is zeer voedzaam en is een geweldige bron van verschillende belangrijke vitamines en mineralen. Maca kan de trainingsprestaties verbeteren, vooral tijdens duursporten.

Kruiden, Mineralen en Vitamine wat doen die dan? 

Fenegriek is vaak te vinden in de Indiase, Turkse en Perzische keuken. Meerdere studies hebben aangetoond dat het de testosteronniveaus verbetert. Fenegriek zou onder andere gunstige effecten hebben op het testosteronniveau en het bloedsuikergehalte. Het reguleert het bloedsuikerniveau. Fenegriek (Trigonella foenumgraecum) is wereldwijd gekend door atleten. 

Magnesium is belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie en het behouden van soepele spieren. Een aantal onderzoeken hebben aangetoond dat magnesiumsupplementen de sportprestaties verbeteren.

Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel, en een goede werking van het afweer-/immuunsysteem.

Vitamine B6 is belangrijk voor de afbraak en opbouw van aminozuren (bouwstenen van eiwitten), een goede werking van de stofwisseling. Vitamine B6 zorgt voor een goede werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, goede werking van het zenuwstelsel, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem.

Voedingswaarde

O Booster van Performance voedingswaarden:

/ 4 caps
Magnesium300mg
Tribulus Terrestris1000mg
Fenegriek (Trigonella foenum - graecum L.)600mg
Maca root (Lepidium meyenii)600mg
Zink22,5mg
Vitamine B66mg
Ingrediënten

O Booster van Performance Ingrediënten Magnesiumbisglycinaat, kleine waternootextract (Tribulus terrestris), capsule: gelatine, fenegriekzaadextract (Trigonella foenum-graecum), macawortelextract (Lepidium meyenii), zinkbisglycinaat, antiklontermiddel: siliciumdioxide, kleurstof: vitamine B6 (pyridoxinewaterstofchloride).

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules morgens en 2 's avonds

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.