Alle 9 resultaten

Vitargo is een revolutionaire levensbron van energie die wordt gebruikt door Olympische atleten, medische professionals en miljoenen mensen die hun gezondheids-, fitness- en uiterlijke doelen willen verbeteren. Een superieure keuze voor energiedrankjes die glucose, wasachtige maïs, maltodextrine en sucrose bevatten. Vitargo transporteert sneller door de maag dan welk ander koolhydraat dan ook en zorgt voor een onmiddellijke golf van energie.

Laat al je harde werk in de sportschool, keuken en sportveld niet verspillen door je lichaam van een te laag koolhydratengehalte te voorzien. Wanneer je serieus bent over je fysieke prestaties, moet je serieus zijn met je keuze voor een energiebron. Als je wilt dat je lichaam halverwege je race crasht, kies dan een andere sportdrank. Maar als je als eerste wilt finishen, gebruik dan Vitargo.

We rechtvaardigen ons product niet door middel van marketing, we rechtvaardigen het door middel van resultaten.

Vitargo is wereldwijd een favoriete brandstofbron onder atleten, niet alleen vanwege de superieure energielevering en de klinische studies, maar omdat het volledig glutenvrij is en wordt gefabriceerd in een fabriek die alleen de hoogste kwaliteit zetmeel produceert, dus er zitten gegarandeerd geen onzuiverheden of verboden stoffen in.

Vitargo kan worden ingenomen als een gel of bar voor het gemak, en onze reeks poeders mengt zich gemakkelijk met een drank naar keuze.

Atleten die met normale sportdrankjes een poging doen om bij te tanken en te hydrateren tijdens het trainen, zullen vaak een opgeblazen gevoel hebben of maagkrampen ervaren. Universitaire onderzoekers hebben aangetoond dat Vitargo 2x sneller in het bloed wordt opgenomen dan andere (toonaangevende) sportdranken. Klinische studies bewijzen ook dat Vitargo de glycogeen waarden 68% sneller aanvult, wat een prestatieverbetering tot 23% mogelijk maakt na slechts twee uur gebruik!

Vitargo heeft een zeer lage osmolaliteit structuur, dat verwijst naar de hoeveelheid water wat erin wordt opgenomen. Dit zorgt voor eenvoudiger energietransport terwijl het risico op kramp wordt geminimaliseerd.

Osmolaliteit resultaten worden gegeven in mOsm / kg. Deze resultaten worden bereikt door de producten te mengen met gedestilleerd water. Dit wordt gedaan omdat de hardheid van leidingwater varieert en dit de osmolaliteit waarden met ongeveer 5 – 15 eenheden kan beïnvloeden. Tijdens een activiteit is de aanbevolen koolhydraat concentratie in een oplossing 5-8%. Vitargo® CARBOLOADER heeft een lagere osmolaliteit dan 15% dan dat van Maxim Original die op 5% zit.

Zoals je kunt zien, heeft de Vitargo Carboloader, die gemixt is in een 10% -oplossing, de helft van de osmolaliteit gecomposteerd met Maxim Carboloader, die gemengd is met een 5% -oplossing. Met Vitargo krijg je minstens 4 keer meer energie dan andere merken. Je kunt Vitargo zelfs 4 keer dikker mengen en het zal nog steeds sneller door het bloed worden opgenomen zodat je superieure prestaties kan leveren.

Vitargo
House of Nutrition Head Office
Oostergracht 9
3763 LX  Soest
The Netherlands
+31 (0) 85 210 50
info@houseofnutrition.nl

Openingstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur

Openingstijden Powerstore (Oostergracht 9, 3763 LX, Soest, Utrecht)
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur

BTW nummer: NL856256195B01
IBAN nummer: NL05 RABO 0316 7720 89
KvK inschrijving: 65779231 te Amersfoort, Nederland