Filter

Prijs

Kleur

Resultaat 1–24 van de 52 resultaten wordt getoond

Vooruitgang in de sportgeneeskunde en wetenschappelijke doorbraken hebben aangetoond dat voeding een integraal onderdeel is van het trainingsdieet van een atleet, en het een belangrijke factor is die bijdraagt aan de prestaties in alle soorten van sport.

Opgericht in 1993 door twee toegewijde bodybuilders, is het merk Performance Sports Nutrition een pionier geworden in sportvoeding. Met meer dan 20 jaar ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider.

De Performance voedingssupplementen, ontwikkeld in samenwerking met sportartsen, coaches en elite sporters, worden gebruikt door miljoenen van sporters. Ze staan bekend om hun doeltreffendheid, kwaliteit en smaak.

Performance Sports Nutrition helpt je door jouw eigen potentieel te breken.

Of je nu een rust- of trainingsdag heeft, ons merk is elke stap van de weg bij je, om je te helpen jouw fysieke mogelijkheden te optimaliseren. Je zal in staat zijn om de resultaten van jouw workouts te zien.

Onze formules bevatten specifieke macrovoedingsstoffen (lactoserum, caseïnaat en KarboLyn®), micronutriënten (vitaminen, mineralen en antioxidanten) en zorgvuldig geselecteerde planten of aminozuren, om jouw training gemakkelijker te maken en je een optimaal resultaat te geven.

Performance Sports Nutrition heeft zijn eigen productiecentrum: Nutrivo NV, dat gelegen is in Diepenbeek (België).

Deze unit geeft Performance Sports Nutrition de perfecte controle over de kwaliteit van de supplementen. De productie vindt plaats in het HACCP-systeem (Hazard Analysis Critical Control Points – Gevarenanalyse en kritische controlepunten) en de GHP GMP (Good Hygiene & Good Manufacturing Practices – Goede hygiëne en goede manier van produceren). Dit systeem bewaakt en minimaliseert alle mogelijke gevaren voor de voedingssupplementen en garandeert een optimale veiligheid voor onze klanten.

Onze actieve ingrediënten en grondstoffen worden met zorg geselecteerd. Na bijna 20 jaar aanwezigheid op de markt, hebben we vertrouwenrelaties met onze leveranciers opgebouwd. We hebben dus toegang tot de beste producten die op de markt beschikbaar zijn.

Sommigen van de werkzame bestanddelen in onze formules werden onderzocht in wetenschappelijke studies die de effectiviteit aantonen. Alle ingrediënten gebruikt in onze voedingssupplementen worden zorgvuldig geselecteerd na een strenge evaluatie (geen genetisch gemodificeerde organismen of contaminanten, uitstekende biobeschikbaarheid, enz.), en zijn volledig traceerbaar.

Eiwitten, gainers, creatines, energizers, voedingssupplementen voor de gezondheid – Performance Sports Nutrition is gefocust op het voorzien van supplementen voor sporters die hen zal toelaten om het meeste uit hun training te halen. We ondersteunen hen in elke fase van de voorbereiding, zodat ze hun doelen kunnen bereiken. Wij helpen hen hun grenzen overschrijden met respect voor hun lichaam. Om dit te bereiken, ontwikkelen we voedingssupplementen die zowel lekker en effectief zijn.

Performance
House of Nutrition Head Office
Oostergracht 9
3763 LX  Soest
The Netherlands
+31 (0) 85 210 50
info@houseofnutrition.nl

Openingstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur

Openingstijden Powerstore (Oostergracht 9, 3763 LX Soest, Utrecht)
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur

BTW nummer: NL856256195B01
IBAN nummer: NL05 RABO 0316 7720 89
KvK inschrijving: 65779231 te Amersfoort, Nederland