• Spaarpunten
  • Kassacadeaus
  • 500+ verkooppunten
  • Gratis bezorging vanaf € 20,-
  • Ruim 30 jaar ervaring

Gezondheid

VERMOEIDHEID / MEER ENERGIE
We hebben het allemaal wel eens. Misschien een bepaalde periode of soms maar één dag. Geef jezelf die opkikker! Uiteraard kunnen wij vanaf hier niet inschatten of je overtraind bent. Dan helpt alleen rust.

VEROUDERING
Een proces wat je niet kunt stoppen, maar wel kunt beïnvloeden. Drugs, drank en slechte voeding zorgen voor een snelle veroudering. Maar anti oxidanten, collageen en juiste voeding zorgen ervoor dat het lichaam zich optimaal prepareert tegen het verouderingsproces. Wees zuinig op jezelf!

HERSTEL NA BLESSURE
Lastig zo’n blessure! Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weer aan de slag. Verkort je herstelperiode met de juiste supplementen. Voor je het weet ben je weer volop in de running en terug in training. Wees zuinig op jezelf en kies de juiste supplementen!

CHOLESTEROL
Wacht niet te lang, want je kunt er preventief wat aan doen! Uiteraard je voeding aanpassen, maar ook de keuze maken van de juiste vetten, namelijk onverzadigde vetzuren. Maar misschien is het wel erfelijk of aangeboren. Wees alert en zorg preventief voor verlaging van je cholesterol. Afwachten is risicovol en dus geen optie!

WEERSTAND VERHOGEN
De ene maand heb je meer weerstand dan de andere. Zorg dus voor jezelf en verhoog je weerstand in die periode wanneer jij dit nodig acht. Niets is zo lastig als ziek zijn op het verkeerde moment. Tevens duurt je herstel van ieder training of wedstrijd nog langer. Top- en amateursporters zijn bevattelijker dan gewone mensen wegens een lager vet percentage. Laat het niet zo ver komen!

SOEPELE GEWRICHTEN
Te veel belast, een verwaarloosde blessure of een versleten gewricht. Gelukkig kun je daar absoluut iets aan doen! Glucosamine zorgt voor soepele gewrichten en voor de juiste aanmaak/opbouw van het kraakbeen in de gewrichten. Voortaan de juiste smering voor uw gewrichten. Het is dichterbij dan jij denkt!