• Spaarpunten
  • Kassacadeaus
  • 500+ verkooppunten
  • Gratis bezorging vanaf € 20,-
  • Ruim 30 jaar ervaring

Actieve sport

CONDITIE VERBETEREN
Conditie verbeteren doe je door intensief te trainen met enige regelmaat. Dus niet 1 á 2 keer per week. Pas ook je voeding aan want je conditie wordt beter als je vetpercentage zakt. Je zorgt hiervoor als je het lichaam voorziet van goede eiwitten en de juiste koolhydraten voor, tijdens en na iedere training. Ons advies: neem bij voorkeur zuivere eiwitten zoals wei en hydrolisaten van eiwit. Deze zorgen voor een optimale opname!

CARDIOTRAINING
Bij cardio, oftewel duurtraining, probeer je de hartfrequentie optimaal te trainen. Voeding en supplementen zijn hierbij de sleutels als je dit direct na je training inneemt. Bij voorkeur snel opneembare koolhydraten en eiwitten of aminozuren. Neem vervolgens goed rust om je hartslag weer terug te laten keren op zijn basisniveau.

DUURSPORTERS
Duursporters onderschatten vaak het belang van supplementen, ze herkennen het juiste gebruikersmoment niet. Als jij met enige regelmaat traint voor je doel, spreek je iedere training je reserves aan en vraag je uiterste inspanning van je lichaam. Na zo’n training is het heel belangrijk om je lichaam te voorzien van de juiste brandstof om optimaal te herstellen en weer klaar te zijn voor de volgende training.

Ook kun je door gebruik van de juiste voeding en sportdranken zorgen dat de voorraad voor de training optimaal is.