N1 Shots

Nutrend

Nutrend - N1 Shots - Cherry Crush | 20 x 60 ml - Thumbnail
Nutrend - N1 Shots - Forest Burst | 20 x 60 ml - Thumbnail
Nutrend - N1 Shots - Orange | 20 x 60 ml - Thumbnail
Nutrend - N1 Shots - Cherry Crush | 20 x 60 ml
Nutrend - N1 Shots - Forest Burst | 20 x 60 ml
Nutrend - N1 Shots - Orange | 20 x 60 ml

Een professionele pre-workout energiebooster, kant en klaar in een handige vloeibare vorm. Eén shot is precies één dosis, makkelijk mee te nemen en kan worden gebruikt voor krachtinspanningen en om langere uithoudingsvermogen te stimuleren. Uitsluitend met de meest effectieve wettelijk toegestane ingrediënten die bijdragen aan meer kracht, energie en spierpomp.

  • Met langdurig stimulerend-effect!
  • Met beta-alanine, L-citrulline en DMAE
  • Met 1000 mg Taurine en  200 mg cafeïne
  • In de smaak Orange Fire
  • Kan bijdragen aan de verbetering van kracht-, uithoudingsvermogen en prestatie
  • Met toegevoegde vitamines

35,10 29,84
Beschrijving
Een nieuwe generatie pre-workout energiebooster!
N1 Pre-workout shot van Nutrend is getest door professionele sporters die dagelijks trainen! De reacties waren zeer positief. Test nu zelf deze ultra effectieve energie shots die spiervermoeidheid, mentale concentratievermogen en uitzonderlijk effectief gebruik van voedingsstoffen maximaliseert! Het resultaat: buitengewone uithoudingsvermogen en spierkracht, uitstekende spierontwikkeling en regeneratie!

De N1 richt zich op kracht en uithoudingsvermogen, geeft je genoeg energie en een ongelooflijke work-out ervaring. Het verbetert jouw prestaties, je uithoudingsvermogen, je kunt de trainingsintensiteit langer volhouden. Hierdoor verbeter je jouw sportprestaties.

N1 bevat werkzame stoffen zoals:

Bèta-alanine is een niet essentieel aminozuur en is een legale stof met een groot prestatiebevorderende werking. Het zorgt ervoor dat de spieren niet snel verzuren en minder snel vermoeid raken. 

Arginine (arginine alfa-ketoglutaraat: AAKG) is betrokken bij het omzetten van koolhydraten, vetten en eiwitten in een bruikbare energievorm.

Creatine is bewezen als een van de meest effectieve supplement voor spier- en spierontwikkeling om meer explosieve kracht te kunnen ontwikkelen en minder snel verzuring te ervaren in jouw spieren.

L-citrulline-malaat zorgt voor maximale doorbloeding en heeft een positief effect op het spieruithoudingsvermogen, hierdoor haal je meer herhalingen uit een set en ontwikkel je meer spierkracht en massa. Het ondersteund teven het spierherstel.

L-tyrosine is een niet essentieel aminozuur en speelt een belangrijke rol bij de productie van dopamine en dus uiterst belangrijk voor de hersenen i.v.m. het aansturen van zenuwimpulsen en het voorkomen van een depressie. Het is echter ook nuttig bij het onderdrukken van de eetlust en het verminderen van lichaamsvet, productie van huid en haar pigment, de goede werking van de schildklier en de hypofyse en bijnier.

Cafeïne verbetert de concentratie en prestatie en verdrijft het vermoeidheid en geeft een gevoel van verhoogde energie. Cafeïne verbetert een het geheugen, alertheid en motivatie. Het helpt je om je voor langere tijd in te spannen.

Bioperine® is een gepatenteerd gestandaardiseerd peperextract. Het verbetert aanzienlijk de biologische beschikbaarheid van verschillende voedingsstoffen door verhoogde absorptie.

Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning.

DMAE (dimethylethanolamine) verbetert de hersenfuncties, heeft een positief effect op de concentratie en verhoogt de mentale alertheid.

Aanbevolen gebruik: vóór en tijdens het sporten.

Smaak: Orange Fire.
Elke verpakking bevat 20 shots per doos.

 

 
Voedingswaarde

 N1 Pre-Workout van Nutrend voedingswaarden: 

100 ml1 dosis - 60 ml
Beta-alanine4 167 mg2 500 mg
L-arginine3 333 mg2 000 mg
taurin1 667 mg1 000 mg
glucuronolactone833 mg500 mg
Cafeïne333 mg200 mg
Guarana-extract833 mg500 mg
Groene thee extract417 mg250 mg
DMAE (dimethylaminoethanol)33 mg20 mg
Vitamine C333 mg = 416% *200 mg = 250% *
choline333 mg200 mg
* Referentie-inname
Ingrediënten
N1 Pre-Workout van Nutrend ingrediënten:Orange Fire: - brand - water, beta-alanine, L-arginine, taurine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, glucuronolactone, guarana extract (10% cafeïne, karamel als kleurstof), choline chloride, groene thee-extract (40 % L-theanine), L-ascorbinezuur, cafeïne, kaliumsorbaatconserveermiddel, aroma, natriumbenzoaatconserveermiddel, zoetstoffen neohesperidine en acesulfaam K, L-dimethylaminoethanolbitartrace, zoetstoffen sucralose en steviolglycosiden.
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: bedoeld voor directe consumptie of om te verdunnen in een sportdrank. Eenmaal geopend, direct consumeren. Schudden voor gebruik! Een tintelend gevoel (paresthesie) is een natuurlijke reactie van het lichaam op de extreem actieve ingrediënten!

Aanbevolen dosering: drink 1 shot 15 minuten voor je training. De maximale dagelijkse dosis is 60 ml. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies

Niet aan zonlicht blootstellen. Koel en donker bewaren. 

N1 Shots

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.