Mega Kre-Alkalyn

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition - Mega Kre-Alkalyn - 80 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Mega Kre-Alkalyn - 120 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Mega Kre-Alkalyn - 80 capsules
Scitec Nutrition - Mega Kre-Alkalyn - 120 capsules

Kre-Alkalyn® is een gepatenteerde vorm van creatine. Dit is de meest krachtige creatine formule die op de markt verkrijgbaar is.

  • Door het gepatenteerde Kre-Alkalyn de beste creatine formule verkrijgbaar
  • Speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
  • Voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen
  • Geen oplaadfase nodig
  • Houdt geen vocht vast
  • Makkelijk in te nemen, in capsule vorm

 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Creatine verbetert de prestaties en stimuleert spiergroei/(vetvrije) spiermassa bij explosieve krachtinspanningen.

Mega Kre-Alkalyn bevat de meest bestudeerde creatinevorm ooit. Van creatine in een dagelijkse dosis van 3 gram is wetenschappelijk bewezen dat het de prestaties verbetert in opeenvolgende bursts van kortdurende, hoge intensiteitsoefeningen zoals gewichtstraining.

Scitec Mega Kre-Alkalyn® is een gepatenteerde, farmaceutische vorm van creatinemonohydraat. Het is 'pH-correct™' en treedt als buffer op om te voorkomen dat de pH-gevoelige creatine in vloeistoffen wordt omgezet in nutteloze creatine. Door haar technologie kunnen een maximale absorptie en kracht worden bereikt zonder enige bijwerkingen. Daarnaast is een kleinere dosis mogelijk in vergelijking met reguliere creatinesoorten. Kre- Alkalyn® is het enige creatineproduct ter wereld met een pH hoger dan 12. Dit wordt bewerkstelligd door haar moleculen te synthetiseren door een gepatenteerd productieproces om zo de pH-waarde te corrigeren. Dit leidt tot een geheel stabiel product dat de spiercellen op volle kracht bereikt.

Kre-Alkalyn® stelt op effectieve wijze de aanmaak van melkzuur uit.

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Kre-Alkalyn: 
Dosering: 3 capsules
Hoeveelheid per portieHoeveelheid per portie
Kre-Alkalyn®3600 mgwaarvan creatine3134 mg
("PH-correct ™" gebufferd creatine-monohydraat)
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Kre-Alkalyn: Kre-Alkalyn® (gebufferd creatine-monohydraat), rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaniumdioxide)
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Neem 3 capsules per dag op een lege maag met voldoende vocht, bij voorkeur na de training voorafgaand aan een maaltijd.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE DAGELIJKSE AANBEVOLEN DOSERING NIET!

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerkt.

Mega Kre-Alkalyn

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.