Scitec Nutrition - Mega HMB - 90 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Mega HMB - 90 capsules
HMB, ß-hydroxy ß-methylbutyraat helpt bij het voorkomen van spierafbraak na zware lichamelijk inspanningen. Het nemen van HMB houd spierafbraak tegen en houd jouw lichaam langer in een anabole fase. Hierdoor is je lichaam in staat om meer spiergroei te realiseren.
  • Toename in spiergroei en vernelt spierherstel
  • Voorkomt katabolisme
  • Verminderd lichaamsvet
  • Goed voor cholesterol
  • Verhoogd uithoudingsvermogen
21,90 19,70
Beschrijving
HMB voorkomt katabolisme
HMB, ß-hydroxy ß-methylbutyraat is een populair supplement onder krachtsporters. Het komt voort uit een bekend aminozuur namelijk Leucine en heeft daardoor vergelijkbare eigenschappen. HMB, verhoogt de opbouw van spiereiwitten (anabool effect), en remt tegelijkertijd de afbraak van spiereiwitten (anti-katabool effect). Bij onderzoekstudies naar opbouw van meer spierweefsel en versneld herstel houdt men een standaarddosering aan van ongeveer 3 gram per dag.

Spieropbouw en herstel
L-Leucine is een belangrijk aminozuur en wordt een steeds populairder ingrediënt voor bodybuilders en krachtsporters! De voordelen van HMB zijn het ontwikkelen van meer spiermassa terwijl het niet aanzet tot het vasthouden van vet of water en het geen stimulerende of hormonale werking kent. Dit product is ontworpen voor sporters om zowel in het off-season als tijdens de wedstrijdvoorbereiding gebruikt te worden. Sporters kunnen hun spierafbraak fors inperken door HMB te slikken als zij in zware training zijn of voor een zware wedstrijd.

Sporters die zich, bijvoorbeeld bij een wedstrijd of trainingskamp, zo zwaar moeten inspannen dat ze spieren en kracht verliezen, kunnen hun spierafbraak door HMB fors beperken. Het effect van HMB is optimaal als die sporters twee weken voor hun wedstrijd of trainingskamp beginnen met slikken. Hetzelfde anti-katabole effect kan sporters helpen tijdens een laagcalorisch dieet.

Meer spierweefsel betekend vollere spieren en een betere fysiek! HMB is geschikt voor langdurig continu gebruik.

 
Voedingswaarde

De voedingswaarden van Scitec Nutrition Mega HMB:

Dosering: 3 capsulesPorties per verpakking: 30
Hoeveelheid per portie
(Calcium β-Hydroxy β-Methylbutyrat)
2700 mg
het leveren van HMB2295 mg
Ingrediënten

De ingrediënten van Scitec Nutrition Mega HMB:Calcium -β-Hydroxy -Methylbutyraat Monohydraat, Rundergelatine, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Kleuren (Zwart ijzeroxide, Briljant Zwart BN)

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules bij de maaltijd. Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van gezonde, evenwichtige voeding, niet als een vervanging voor een dergelijke.

Allergenen Info

Geproduceerd in faciliteiten waar ze ook melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerken.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.