Koreaanse Ginseng helpt bij het behouden van een optimaal uithoudingsvermogen, gevoelens van energie en vitaliteit, en fysiek en mentaal welzijn*

  • 500 mg originele Koreaanse Ginseng
  • Fijn gemalen voor snelle opname
  • Makkelijk in te nemen capsules
  • 100 capsules per verpakking
18,90 17,75
Beschrijving

Er zijn veel verschillende soorten Ginseng (Siberische, Amerikaanse…) maar de Koreaanse ginseng is de orginele, en wordt als “De Ginseng” beschouwd.

Koreaanse ginseng (ook bekend als Aziatische Ginseng, Chinese Ginseng of Panax Ginseng) werd al duizenden jaren gebruikt als een natuurlijke tonic ter behandeling van verschillende aandoeningen en wordt tegenwoordig zeer gewaardeerd als krachtige gezondheidstonic.

Koreaanse Ginseng ondersteunt optimaal uithoudingsvermogen, energie en vitaliteit, evenals fysiek en mentaal welzijn. Het helpt vermoeidheid en stress te verminderen, terwijl het de productie van T-cellen stimuleert, die cruciaal zijn voor het immuunsysteem. Daarnaast bevordert het goede cognitieve prestaties en ondersteunt het geheugenprestaties. De bijdrage aan een normale bloedcirculatie, die verbonden is met hersenprestaties en reactiviteit, draagt verder bij aan de totale mentale en cognitieve activiteit.

Bovendien helpt Koreaanse Ginseng de fysieke en mentale capaciteiten te behouden in situaties van zwakte, uitputting, vermoeidheid en concentratieverlies. Het draagt ook bij aan het handhaven van een normale bloedsuikerspiegel als onderdeel van een gezonde levensstijl. Deze veelzijdige voordelen maken het een waardevolle aanvulling voor algemeen welzijn en vitaliteit.*

* Al deze claims staan On Hold en moeten nog worden onderzocht door de Europese Commissie (EFSA). Voedingswaarde

De voedingswaarden van Mega Ginseng:

Dosering: 1 capsule per dag  |  Aantal per pot: 100 capsules

1 capsule
Wortelextractvan Koreaanse ginseng(Panax ginseng).
75 mg
- waarvan ginsenosiden
60 mg
Ingrediënten

De ingrediënten van Mega Ginseng: vulstof (cellulosegel), capsulewand [gelatine, glansmiddel (schellak), kleur (ijzeroxiden en hydroxiden), zuurteregelaar (ammoniumhydroxide), zuurteregelaar (kaliumhydroxide)], Koreaanse ginseng (Panaxginseng ) stengel- en bladextract 17%, antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide).

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule met een glas water. De aanbevolen dosering niet overschrijden!

Buiten bereik van kinderen houden.Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl!

Niet aanbevolen voor mensen met een medische aandoening en/of die medicijnen gebruiken, noch voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Allergenen Info

Allergenen-info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, soja- en ei proteïnen, gluten en pinda's verwerkt!

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Mega Ginseng

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.