Het innemen van Scitec Nutrition Mega Ginseng ondersteunt de vitaliteit en kan de bijdragen aan de gezondheid en de normale werking van je organen. Verfris je lichaam en geest met de ultra-zuivere Koreaanse Mega Ginseng van Scitec!
  • 500 mg originele Koreaanse Ginseng
  • Fijn gemalen voor snelle opname
  • Kan bijdragen aan mentale en lichamelijke prestaties
  • Kan de de werking van stress verminderen
  • Kan de bloedcirculatie verbeteren
  • Kan bijdragen aan een scherper geheugen en cognitief vermogen
  • Kan bijdragen aan een normaal werkend immuunsysteem
19,90 16,92
Beschrijving

Er zijn veel verschillende soorten Ginseng (Siberische, Amerikaanse…) maar de Koreaanse ginseng is de orginele, en wordt als “De Ginseng”  beschouwd.

Koreaanse ginseng (ook bekend als Aziatische Ginseng, Chinese Ginseng of Panax Ginseng) werd al duizenden jaren gebruikt als een natuurlijke tonic ter behandeling van verschillende aandoeningen en wordt tegenwoordig zeer gewaardeerd als krachtige gezondheidstonic.

Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 1 portie (1 capsule) bij voorkeur bij een maaltijd. Dit product wordt niet aanbevolen voor dagelijks gebruik van meer dan 6 weken. Suppletie kan worden hervat na een pauze van 2 weken.

Allergenen-info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, soja- en eiproteïnen, en gluten, pinda's verwerkt!

Belangrijk: Niet bedoeld voor gebruik door zwangere of zogende vrouwen, of als u een hoge bloeddruk heeft. Als u medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw arts voor gebruik. Kan bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Beëindig gebruik en raadpleeg uw arts als om het even welke ongunstige reacties voorkomen. Niet bedoeld voor gebruik door personen onder de 18 jaar. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Mega Ginseng:
Dosering: 1 capsulePorties per pot: 100
Hoeveelheid per portie
Koreaans Ginseng-extract62,5 mg
waarvan Ginsenosidesmin. 50 mg
Ingrediënten
De ingrediënten van Mega Ginseng:Vulstof (microkristallijne cellulose), rundergelatine, Panax ginseng wortel extract (min. 80% ginsenosiden), kleurstof (titaniumdioxide).

Mega Ginseng

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.