Mega Daily One Plus

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition - Mega Daily One Plus - 120 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Mega Daily One Plus - 120 capsules
Scitec Mega Daily One Plus is een geavanceerde multivitamine en mineralen formule met 25 ingrediënten! Deze formule bevat onder andere een hoge dosis vitamine B-complex (belangrijk voor spiergroei/opbouw) en vitamine C, plus essentiële mineralen zoals magnesium, selenium en zink.
  • Helpt de functie van het immuunsysteem behouden
  • Draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en het onderhoud van rode bloedcellen
  • Bevordert de opname van eiwitten/proteïne
  • Bevat 250% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine D3!
  • Ondersteunt de schildklierfunctie en de handhaving van huid, haren & nagels
 
18,90
Beschrijving
Multivitamine met wel 25 ingredienten!
Scitec Mega Daily One Plus is een geavanceerde multivitamine en mineralen formule met 25 ingrediënten! Deze formule bevat onder andere een hoge dosis vitamine B-complex (belangrijk voor spiergroei/opbouw) en vitamine C , plus essentiële mineralen zoals magnesium, selenium en zink. Vitamine C draagt bij aan de werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel, en de vermindering van vermoeidheid en lusteloosheid.

De vitaminen uit Scitec Mega Daily One Plus helpen de functie van het immuunsysteem behouden tijdens en na intensieve inspanning. Vitamine B2 draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en het onderhoud van rode bloedcellen, terwijl Folaat (natuurlijke vorm van vitamine B11) bijdraagt aan de aminozuursynthese en hiermee de opname van eiwitten/proteïne bevorderd.

Scitec Mega Daily One Plus bevat ook 250% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine D3! Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van het spier-en immuunsysteem , en de opname en een juiste verwerking van calcium en fosfor.

Zink draagt bij aan een normale vruchtbaarheid,  de voortplanting en het onderhoud van testosteron niveaus, en ook aan een normaal metabolisme van macronutriënten .

Magnesium heeft weer invloed op de werking van het zenuwstelsel: neurotransmissie en spiercontractie waaronder de hartspier, en ook op de eiwitsynthese en de instandhouding van normale botten en tanden .

Selenium helpt het lichaam bij spermatogenese en ondersteunt de schildklierfunctie en de handhaving van huid, haren & nagels.*

Multivitaminen spelen een grote rol bij de instandhouding van een gezond lichaam. Doordat een gezond lichaam gemakkelijker in staat is spieren te herstellen en op te bouwen en vet af te breken, hebben zij naast invloed op een goede algehele gezondheid, ook invloed op de uiterlijke factoren en kunnen zij bijdragen aan een gezond, fit en mooi lichaam.

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijkheid bewezen en goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid .
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Mega Daily One: 
Portiegrootte: 1 capsule
Hoeveelheid per portieNRV% *Hoeveelheid per portieNRV% *
Vitamine A2249 mcg RE281%Magnesium87,0 mg23%
Vitamine B1 (Thiamine)39 mg3545%Ijzer13 mg93%
Vitamine B2 (riboflavine)48 mg3429%Zink10 mg100%
Vitamine B3 (niacine)50 mg NE312%Mangaan4,7 mg235%
Vitamine B5 (Panthotenic zuur)47 mg783%Koper1000 mcg100%
Vitamine B6 (Pyridoxine)25 mg1786%Jodium120 mcg80%
Vitamine B7 (biotine)184 mcg368%Selenium48 mcg87%
Vitamine B9 (foliumzuur)366 mcg183%molybdenum7,5 mcg15%
Vitamine b1295 mcg3800%rutin25 mg
Vitamine C250 mg312%Hesperidin11 mg
Vitamine D12 mcg240%inositol10 mg
Vitamine E126 mg -TE1050%choline10 mg
Calcium193 mg24%
* NRV%: Nutrient Reference Values.
Ingrediënten
De ingrediënten van Scitec Nutrition Mega Daily One: Calciumcarbonaat, DL-alfa-tocoferylacetaat, rundergelatine, L-ascorbinezuur, magnesiumoxide, calcium-D-pantothenaat, nicotinamide, ribo-avine, thiamine-mononitraat, water, ferro-II-fumaraat, pyridoxine-HCl, rutine geëxtraheerd uit Sophora japonica Ower (86%), Zinksulfaatmonohydraat, Choline Bitartraat, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Retinylacetaat, D-biotine, Mangaansulfaatmonohydraat, Hesperidine geëxtraheerd uit Citrus aurantium fruit (93%), Natriumseleniet, Inositol, Cyanocobalamine, Kleuren (Titaniumdioxide, Zwart ijzeroxide, Indigotine), Cholecalciferol, Koper II Sulfaat-pentahydraat, Pteroylmonoglutaminezuur, Kaliumjodide, Natriummolybdaat, Glazuurmiddel (schellak)
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 keer per dag 1 capsule bij de maaltijd.

Allergenen Info

Geproduceerd in faciliteiten waar ze ook melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerken.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Mega Daily One Plus

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.