Magneslife

Nutrend

Nutrend - Magneslife - 10 x 25 ml THT 13-10-2021 - Thumbnail
Nutrend - Magneslife - 10 x 25 ml - Thumbnail
Nutrend - Magneslife - 10 x 25 ml THT 13-10-2021
Nutrend - Magneslife - 10 x 25 ml

Een kwalitatief en snel opneembare vloeibare vorm van magnesium, verrijkt met vitamine B6. Deze vloeibare vorm zorgt voor een snellere aanvulling van dit mineraal en dankzij de praktische verpakking is het makkelijk mee te nemen. Magnesium speelt een rol bij het behoud van de normale spierfunctie/spieren. Vitamine B6 heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en draagt tevens bij aan een goede energievoorziening in de spieren.

  • Behoud van normale spierfunctie
  • Zeer effectieve vorm van magnesium
  • Met Vitamine B6 voor vermindering van vermoeidheid
  • Draagt bij aan de energievoorziening
  • Sporters met hoge fysieke stress

 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving
Magnesium en B6 een mooie combi
Een kwalitatief en snel opneembare vloeibare vorm van magnesium, verrijkt met vitamine B6.
Atleten gebruiken dit product om bij te tanken in geval van acuut tekort. In dergelijke gevallen kan  kramp, malaise, hoofdpijn en dergelijke onstaan. Vanwege veeleisende fysieke activiteit, niet goed afgestemd dieet of de invloed van stress, is er een daling van het magnesiumgehalte in het lichaam. Een zeer efficiënte oplossing van magnesiumionen (magnesium), die hier 250 mg van dit belangrijke mineraal bevat, helpt om de voorraad snel aan te vullen.

Magnesium draagt samen met vitamine B6 bij aan de vermindering van vermoeidheid, evenals aan het elektrolytische evenwicht. Het ondersteunt de normale werking van het energiemetabolisme en draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. Magnesium draagt ook bij aan de normale eiwitsynthese en spieractiviteit. De vloeibare vorm zorgt voor een sneller herstel van dit mineraal en dankzij de praktische verpakking kan je het overal mee naar toe nemen.

 

 
Voedingswaarde
Magneslife van Nutrend:

100 ml

25 ml

energiewaarde

230 kJ / 54 kcal

57 kJ / 13 kcal

Vet

0 g

0 g

   Waarvan verzadigde vetzuren

0 g

0 g

Koolhydraat

7 g

1,75 g

   Van welke suikers

7 g

1,75 g

Vezel

0 g

0 g

Eiwit

0 g

0 g

Zout

0 g

0 g

Magnesium

1000 mg = 267% *

250 mg = 67% *

Vitamine B6

32 mg = 2286% *

8 mg = 571% *

* Referentie-inname
Aanbevolen dosering: maximale dagelijkse dosis: 1 monodosis. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Gebruik: giet de inhoud van monodosis in de mond of verdun het in water. Na opening binnen 24 uur consumeren. Schudden voor gebruik! Mogelijk mild sediment is een natuurlijk kenmerk van het product en mag niet als een fout worden beschouwd. Waarschuwing: voedingssupplement, met suikers en zoetstoffen. Magnesium draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine B6 draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel. Vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen! Buiten het bereik van kinderen houden! Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur van maximaal 25 ° C en uit de buurt van direct zonlicht. Niet bevriezen. Producer is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.
Ingrediënten
Magneslife van Nutrend:Water, magnesiumcitraat, fructose, glucose, zuurteregelaar citroenzuur, conserveermiddelen sorbinezuur en natriumbenzoaat, vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride), zoetstoffen acesulfaam K en sucralose.

Magneslife

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.