Scitec Nutrition Liver Support bevordert de bescherming van de lever en de ontgifting van het organisme met natuurlijke extracten van Melkdistel.
  • 200 mg silymarine per capsule
  • Kan een positieve bijdrage leveren aan de leverondersteuning, de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen
  • Bevat bioflavonoïden en ontgiftende eigenschappen, die de levercellen regenereren, waardoor je meer immuun wordt voor microbiële, bacteriële, virale en toxische aandoeningen
  • Kan bijdragen aan de verwijdering van gifstoffen waar het lichaam dagelijks aan bloot staat gesteld, zoals pollutie en chemische producten
€ 15,90 € 13,52
Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

Liver Support biedt de voordelen van Melkdistel vanwege de rijke bron van silymarin, een van de beste substanties die bijdragen aan de bescherming van de lever. Het kruid Milk Thistle (Silybum marianum), een bron van silymarine, wordt van oudsher gebruikt ter ondersteuning van de leverfunctie. Silymarin stimuleert de groei van nieuwe levercellen om oude of beschadigde cellen te vervangen en draagt bij aan de instandhouding van een gezonde lever.

Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 1 softgelcapsule, bij voorkeur bij een maaltijd.


Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerkt.


Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden. OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Liver Support:
Dosering: 1 capsulePorties per verpakking : 80
Hoeveelheid per portie
Mariadistelextract250 mg
Het verstrekken van 200 mg Silymarin
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Liver Support:Silybum marianum (zaad) extract (80% silymarine), vulstof (sojaolie ), rundergelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol), emulgator ( soja-lecithine ), water, kleuren (kopercomplex van chlorofylen, titaandioxide)

Liver Support

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.