Lactase Enzyme is een ideale aanvulling voor degenen die lactose-intolerantie hebben, maar die wel willen genieten en profiteren van de voordelen die wei, caseïne, caseïnaten en melkeiwitten te bieden hebben.


  • Hulp bij de spijsvertering voor lactose-intolerantie
  • Makkelijk in te nemen, in capsule vorm
  • Verteringsenzym dat de lactose van melk en zuivelproducten afbreekt in onschadelijke eenvoudige suikers, glucose en galactose
   
€ 15,90
Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

Lactase Enzyme (ß-galactosidase) is een verteringsenzym dat de lactose van melk en zuivelproducten afbreekt in onschadelijke eenvoudige suikers, glucose en galactose. Bij mensen met lactose-intolerantie ontbreekt dit enzym en zij zijn dan ook niet in staat de lactose volledig te benutten. Dat kan leiden tot onaangename symptomen. Het lactase-enzym verbetert de vertering van lactose bij mensen met lactose-intolerantie.

Lactase Enzyme is een ideale aanvulling voor degenen die lactose-intolerantie hebben, maar die wel willen genieten van wei, caseïne, caseïnaten en melkeiwitten.

* Deze verklaring is wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en is goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Gebruiksaanwijzing: Een capsule Lactase Enzyme van Scitec bevat 5.000 FCC eenheden. Voor de vertering van 10-13 gram lactose (typische wei-eiwit concentraten bevatten 5-6% lactose) zijn er 2.500 FCC eenheden nodig. Voor zeer gevoelige lactose intolerante consumenten,  zijn 10.000 FCC eenheden nodig per maaltijd, oftewel 2 capsules. Neem 1 capsule bij elke lactose bevattende maaltijd zoals wei, caseïne / caseïnaat, zuiveldrankjes. (1 capsule is meestal genoeg voor de vertering van 20-26 gram lactose.) Ongeveer 400 ml volle melk bevat deze hoeveelheid lactose.

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.


Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden. OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET! Tolerantie voor lactose is variabel en personen met lactose-intolerantie moeten advies inwinnen over de rol van deze stof in hun dieet.
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Lactase Enzyme:
Dosering: 1 capsulePorties per pot: 100
Hoeveelheid per portie
lactase5000 FCC * eenheden
* Food Chemicals Codex
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Lactase Enzyme:Vulstof (microkristallijne cellulose), rundergelatine, microgranulated galactosidase (Tolerase ™ L lactase), kleurstof (titaniumdioxide).  

Lactase Enzyme

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.