L-Glutamine bevat 100% zuivere L-Glutamine en vult de voorraden glutamine in het lichaam aan. Dit is nodig om het spierherstel te bevorderen en dus ook om spiergroei te realiseren.
  • Bevat 100% zuivere L-Glutamine
  • Herstelt spieren optimaal en voorkomt spierafbraak
  • Voor sterkere spieren
  • Stimuleert de opbouw van spiermassa
19,90 16,92
Beschrijving
Glutamine en slim aminozuurtje
Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het bloed. Dit aminozuur speelt een grote rol bij veel stofwisselingsprocessen zoals de hersenwerking en eiwitsynthese. Wanneer iemand zich regelmatig fysiek inspant, is het essentieel om glutamine aan te vullen.

Gaat spierafbraak tegen en zorgt voor herstel
Je lichaam vraagt om extra glutamine om spierafbraak te voorkomen en optimaal te herstellen. Daarnaast verbetert het je concentratievermogen en alertheid. Glutamine, in combinatie met wei-eiwitten en BCAA's, zorgen dat de eiwitten intact blijven zodat je spieren beter kunnen herstellen.

 
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition L-Glutamine:
Dosering: 6 g (1/2 lepel)
Hoeveelheid per portie van 6 gram
L-Glutamine6000 mg
Gebruiksaanwijzing: Meng 1 portie (6 g) in 250 ml water of een andere favoriete vloeistof per dag en schud krachtig! Gebruik voor, tijdens of na de training of op een ander tijdstip, bijvoorbeeld voordat u naar bed gaat.Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerkt.Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE DAGELIJKSE AANBEVOLEN DOSERING NIET!
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition L-Glutamine: L-Glutamine

L-Glutamine

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.